denizali21 Gks_01 devlet hastanesindeki ultrason aletleri evet geç gösteriyo ben bu sefer özele gittim o yüzden erken gözüküyor galiba
Gks_01 denizali21 evet ben de devletten önceki gün özele gitmiştim adam keseyi gösterdi ölçtü ertesi gün devletteki kese görünmüyor dedi 😅 cihaz çok farkediyor
kucumen denizali21 bende özele gittim sonra oda görmedi ama kalınlaşma var dedi öncekini düşük yaptığım için progestan başladı buna ya korkum ondan aslında böyle bi sağlıkla keseyi görsem kalp atışı duysam rahatlicamda iste bu evde geriyo biraz
kucumen denizali21 erken erken adete göre değilde benim kendi hesap hastama göre erken ama iste öncesi düşük olunca korkuyo.insan 🙈
kucumen Gks_01 benim betam hiç okadar yukselmedi ya 2 gebeliğim dede 1 i düşük 9 haftada baktırdım hep bak ozaman bile yukselmemksti 🤷🏻♀️
Gks_01 kucumen aşkım benim de 2 kimyasal geçmişim var kaygını çok iyi anlıyorum ama şuan yapılabilecek tek şey göbüşünü sevip sabırla beklemek erken gidip kendini strese sokma
denizali21 kucumen gönlünü içini ferah tut ne geliyorsa Allah’tan geç geliyorsa güzelleştiriyodur sen sıkıntı stres yapma görünür Allahın izniyle kafana takıp daha çok yorma kafanı gönlünü herşey olacağına varır 🌸😊
kucumen Gks_01 yok haftaya gitcem şuan 6.5 haftadayom gidene kadar 7 8 in içine gircem göstersin artık oda o zamanda kendini 😅
kucumen denizali21 evet gittik keseyi gördük 🥰 adet tarihin dofru değil birdahakine onu ayarlarım ben dedi ama herşey iyi gözüküyor 🥰