Sibelakta hibo ilk kız diyen devleti sonra erkek diyen özel doğuma kadar bilmiyormuş gibi sormaya devam edin cevremde doğumda cinsiyet değişen cok var
helin2 Benimde değişirmi bilmiyorum kız dedi doktor ama bakalım bi sizlerde bakın🥰 13 haftalıkken kız dedi🤷♀️🥰 
Sibelakta helin2 bu son gittim doktor dediki erklerin cinsel organı kücük oldu icin 13 hafta cok erken dedi ultrasona göre 15+2 erkek kesin dedi
hartung helin2 benim de sizin ilk görseldeki gibi nub açısı yukarı doğru kesin erkek dedi size bu ultrasonda kız mı demişlerdi
helin2 hartung evet isim bile bul dedi bakalım doktorum için kime ne tespit yapmşsa doğru diyorlar ama ultrason resmine bakıp erkek diyen çok oldu
hartung helin2 yok daha yeni cumartesi tahminde bulundu içimden hep kız geçiyordu biraz şaşırdım tabii sağlıkla gelsinler de önemli olan o 💖 10 gün sonrayı da merakla bekliyorum ama 😅
hartung helin2 amin inşallah 💖 sizin bir sonraki kontrolünüz ne zaman 16dan sonra kesinleşir eğer kameraya oturarak poz verirse sizinkini de merak ettim şimdi 😁
helin2 hartung 31nde kontrolüm 15.6 haftalık olacam bakalım o zamanda kız derse demek prensesim oluyor🥰😂 size haber weririm sizde bana😂
hartung helin2 ben de büyük ihtimalle o zamanlar gidicem ikili test verdim sonucu çıkınca tamam inşallah 🥰