Sekerkupu sevimlipandahii Hayır çekilmedim canım benim reglim aşırı düzensizdi implant kullandım 1,5 yıl o sürede regl olmadım çıkarttırdıktan sonra düzene girdi 4 aydır 😅
Bir1kelebek Ben de de hiç belirti yok kızlar bat 28 dpo 11 e girdim test 2 aydır yapmıyorum sabrediyoruö bu sefer yapsam mı diyorum öylesine belirtim de yok ama
sevimlipandahii Bir1kelebek seni kaç defa gördüm canım inşallah bu ay bizim ayimizidir ya benim uyg göre 1 gün geçiyor ama ben ne olur ne olmaz diye 29 Kasım’da adet görmüştüm 29 aralika kadar gecikme saymıyorum 😂
Bir1kelebek sevimlipandahii iyi yapıyosun canım evet bende seni hatırlıyorum profilden profil olmasa hatırlayamam 27474 kişiyle konuşuyoruz🤣🤣 HERKES PROFİL KOYABİLİR Mİ LÜTFEN UNUTMAYALIM BİRBİRİMİZİ
Bir1kelebek sevimlipandahii inşaAllah canım da olmadı olsaydı mutlaka belirtim olurdu bence. Dün gece uyumak için yattığım da sağ kalçama sancı girdi çok sinir bozucuydu böyle gelip gelip gitti 1 dk boyunca eğer hamileysem belirtim bu olucak hfjgkgkg kalçamdan hdjfjf
benberyy @sevimlipandahii #p38914897 benimde bat bugün artimed ile test yaptim 20 dk sonra gozum carpti bir cizgi daha var sonra acaba buharlaşma mi dedim su damlattim su sekil kaldi 😂😂
havva_5 benberyy aynı benimki de böyle oldu geçen günlerde yaptım cidden yalancı pozitif vermede bir numara şu test 🤣🤣🤣 doğru sonuç verenlere sözüm yok