zekraa19 Sekerkupu yumurtlama kanamasıda olabilir yerleşme kanamasıda olabilir tarihler birbirine çok yakın Rabbim gönlünüzdekini en lisans zamanda versin inşallah Adet gününü beklemekten başka çare yok
Sekerkupu zekraa19 İnşallah hayırlısı ise olur dua etmekten başka birşeyim yok🥰 yaptım negatif erken 26sını bekle negatif çıkar dedi aslında ama dayanamadım yaptım😅
smyyy95 heyecann2 sağ kasığım çok ağrıyor başka belirtim yok dpo 10 inşallah yalancı pozitif değildir 🤲
heyecann2 smyyy95 Değildir canım İnşallah bende şimdi internetten aldığım awox marka testi yaptım daha önce yaptıklarım d hiç kuruma çizgisi yoktu şimdi seni görünce yapmak istedim tekrar beyaz çok zor görülen bi çizgi çıktı hemen bi umut geldi Dpo 10 şuan benimde
smyyy95 heyecann2 belki vardır ya bende de çok silik çıktı ikinci idrar ile yaptım birde belli belirsiz çıktı
smyyy95 heyecann2 inşallah balım🤲😊 ilk yaptığım test artımeddi onun çok yalancı pozitifi varmış gittim awox yaptım oda ikinci çizgi verdi ama kıl gibi inşallah vardır
heyecann2 smyyy95 Yarın tekrarlıyalım inşallah daha net sonuçlar görürüz Dpo 11 benimde yarın Beni umutlandıran daha önce geçen ay ile birlikte 8 tane bu marka aynı testi yaptım hiç böyle beyaz gölge vermemişti☺️
smyyy95 heyecann2 bende de öyle geçen ay yapmadığım test kalmadı 🤣 yarın inşallah daha belirgin çıkar 😊🤲