btsl Merhaba kızlar , ben sizlerden tavsiye istiyorum Ümraniye , Üsküdar da yumurta takibimi yaptırabileceğim yumurta büyütme çatlatma yaptırabileceğim özelde doktor önerir misiniz bana ?
Cekonomiiisstt btsl canım bende ümraniyedeyim çok doktor araştırdım biraz uzak ama liv ulus Seyfettin Özvural ile sonuç aldık biz. Hem ilaç ve takviyeleri hem psikolojik desteği hemde takibi çok iyi. Biz ilk denemede gerekli olgunluğa ulaştıramadık önce yumurtaları doktorum Diğer aya kaldı büyük ihtimalle ama takibe devam edelim dedi ve önce Allah’ın izni sonra doktorumun takibiyle şükürler olsun sonuç aldık 🙏
btsl Cekonomiiisstt Maşallah çok sevindim sizin adınıza hayırlı kucağınıza alın inşallah ☺️ benim de Nişantaşı’nda bir doktorum var çok memnun olduğum ama git gel çok uzak geldi , yumurta takibi için daha yakınlarda birini arıyorum sanki her doktor hemen hemen aynı şeyi yapıyor gibi geldi yumurta büyütme çatlatma Sizde nasıl bi tedavi uyguladı doktorunuz ?
Cekonomiiisstt btsl Allah razı olsun çok teşekkür ederim canım 🙏 en kısa zamanda darısı size olsun 🌸 bende pcos var bi de 3 kimyasal oldu daha önce. Bu sebeple inositol gibi takviyelerle ve ilaçlarla başladık tedaviye. Sonra famara+ovitrelle uyguladık