Ysf78 Kızlar böyle küçük hesabı olup fenomen olan ve gerçekten gelir kazanan varmı çok merak ediyorum😊 bugün bir sayfaya denk geldim 5 bin takipçisi var ve kazandığı parayla iphone 16 almaya gitti, bu kadar kazanılıyormu gerçekten 😊😊
Mervekaram22 Ysf78 Vallah ben anlamıyorum canım ne zamandandır sayfam var yükselmedi gitti şimdi YouTube kanalı açtım Allah razı olsun kimse de abone olmuyor 😂😂😂yani o kadar yükselmedim para falan hiç almadım 😂😂
elaefem Ysf78 bende youtube kanallarını merak ediyorum ne kadar para kazanılıyor sürekli çolugunu çocugunu atıp milyonlara izlettiriyorlar her izlenmede para geliyormuş ama ne kdr gelir bilmem
rumeysa_ttkrky16 Baya gelir var ki bir çok insan sosyal medyaya yönelmiş halde artık içerik üretmek için ne yapacaklarını şaşırmış haldeler :D başarıp yükselebilene ne mutlu….
seydaky Ben instagram üzerinden gidiyorum yüzümü göstermek istemediğim için videoya yazılar yazıp atıyorum. Tesettür sayfaları hediye gönderiyor reklam yapıyorum birde hepsiburada ile işbirliği yapıyoruz az çok geliyor bir şeyler🤭🤭 serklajım var devamlıyattığım için dışarı çıkamıyorum inşallah çocuktan sonra ilerlerim🤭🌸