Miracle_1 mesela benim en son adet olduğum tarih 26 Ağustos ve 1 Eylül’de temizlendim 2 Eylül’de ilişkiye girdik 2,5 yıldır korunuyorduk zaten şu an kızım 3 yaşına girdi iki kızım var dedim bir tane daha düşündüm ayin 14′ünde benim hesaplarıma göre yumurtlama günü adetim hep düzenli gelir ve cenazemiz olduğundan dolayı eşimin amcasının oğlu vefat etmişti ve o sıra eşim morali çok bozuktu pek ilişkin girmeye hevesi değildi yani bayağı morali bozuktu ben de hatta sinirlendim eşimi dedim bak bu ay çocuk düşündürdü dedim mi niye düşünmediğimiz zaman daha çok iş ilişkiye giriyoruz şimdi niye girmiyorsun diye sinirlendim en sonda ve ayın ikisinden ayın 14′üne kadar 4 günde bir ilişki oldu ve benim 14.gün yani yumurtlama günü saat 10.30 gibi çok iyi hatırlıyorum ilişkiden 5 dakika sonra uzandım sırt üstü ve her zaman normalde uzanır hemen kalkmam sağ kasığıma öyle bir sancı girdi ki 5 dakika falan sürdü bayağı ağrı girdi hatta dedim vallahi yumurtlama oldu dedim hatta kendi kendime ama gel gör kim gecikme olmasına rağmen hiçbir şey çıkmıyor testlerde ve ben iyice psikolojim bozuldu mahvolmuştum o neler neler çektim ben kaç defa hastaneye gittim ilaç yazdılar bana işte adet söktürücü almadım kullanmak istemedim çok korkmuştum hatta çok şükür sonraki göründü şu an 12 hafta 3 günlük hamileyim çok şükür herhangi bir sıkıntım yok yani yerleşme kanaması görmüştüm mesela ilk yerleştiği zamanda iğne falan yazmışlardı bana progestan fitili yazmıştı onları kullandım bir de bel ağrım çok oldu o da dedim belki geç yerleştiği için öyle oldu yani benim bayağı geç döllenme oldu ve iki kızım da hiç böyle bir şey yaşamadım bu çok farklı oldu çok korkmuştum