Kızlar şu an halen ne oldunu bilmiyorum 13 haftalık sakrya devlet hastanesine gittim doktor cok kötüydü baştan salar gibi konuştu cinsiyet icinde kız dedi oğlum ben biliyorum erkek dedi doktor sen erkek dedin diye kız oldu gibisine dalga gecer gibi konuştu bende kesinmi kız dedim evet dedi sonra ultrason kağdımla herkesin kulandı CAHTGPT uygulamasına atım tahminim kız dedi bugün 15 haftalık istanbulda güvenimiz her doğumda gittim doktora gittim sanki cinsiyeti bilmiyormuşm gibi sordum kesin erkek dedi arka arkaya ultrasonda yine sordum bak kesin erkek dedi ultrasondan indim konuşmak icin oda bölümünde eminsiniz yüzde kac dedim yüzdesi yok kesin erkek dedi ben diyer doktorun kız dediğini söyledim hayır imkansız o hafta kücükdü karışmıştır dedi ve o kız diyen doktorda baştan salla baktı bunun kadar detaylı deyildi bebeğin tırnağına kadar gösterdi beyni vs buradaki ultrason fotoğrafında cahtGPT atım yine kız dedi bu programda kız diyip erkek olan yada erkek diyip kız olan varmı en cok bunu merak ediyorum eşimde bu doktoru önceden. Biliyor ve ne dediyse doğru cıkıyordu diyer hamileliklerimde yardımcı olun lütfen en cok merak etim o programda yanılma yaşayan oldumu