Seratr Merhaba arkadaşlar. Son 3 gündür genital bölgede şiddetli bir kaşıntı yaşıyorum. Bunu doğal yollarla çözmenin bir yolu var mı? Bilgi sahibi olanların yardımına ihtiyacım var
Tansuuuu Seratr sirke tatlım banyodan çıkarken en son yarim şu bardağı ölçüsü sirkeyle genital bölgeni yıka hiç bişeyin kalmaz her banyodan çıkarken de yapabilirsin geçse bile çok yararlı
Ayseekdrr Seratr ben artık dayanamayıp karbonatlı su yapıp silmiştim biraz olsun hafifletti canım tabi yine tekrarlıyo sirkeli su da denedim ama en son mantar olduğunu öğrendim krem verdi doktorum geçti çok şükür
Yenianne10 Seratr sirke fayda etmediyse karbonatla dene canim bir bidonun icinde karbonatla suyla karistir her tuvalet cikisinda taretlenir gibi yika
Tansuuuu Allah allah😶 normalde herkeste gözde görülür etki eder ama demekki sizde ise yaramadı olabilir doğrudur başka bildiğim doğal bir yöntem yok ama illaki vardır doktorun danış bide bakalım
Seratr Tansuuuu ona da yazdım bakalım. Umarım muayeneye çağırmadan bi çözüm bulur😞çok teşekkür ederim ilginiz için
Seratr Ayseekdrr Özellikle gebelerin kullanabileceği ilaçlar var mı peki bununla ilgili? Yoksa normal merhemlerden mi verdi doktorunuz?
Ayseekdrr Seratr gebelerin kullanabileceği ilaç 2 doktora sordum ikiside aynı kremi söyledi bana adı travazol
Seratr Ayseekdrr bana da aynısını verdi doktorum dün. Sizin kaç günde geçti benim dün hiç fayda etmedi de. Gece de uyutmuyor 😞