sirius8 hareket yasağım çok fazla yoktu benim o yüzden ev içerisinde işlerimi hallettim çoğu zaman ama saatlerce ayakta kalmadan yaptım hep. Biraz yaptım biraz uzandım. Dışarı çıkınca da aynı şekilde 20 dakikadan fazla ayakta kalmamaya dikkat ettim özellikle 16. Haftadan sonra . Merdiven çıkmadım hep asansör kullandım, bir de kısa mesafe harici yürüyüş yapmadım çoğu yere arabayla gittim hep. 28’e kadar araba kullandım ama 28’den sonra pek kullanmadım bazen siyatik ağrısı oluyor bacağımda çünkü. Kendimi eve asla kapatmadım nereye gitmek istiyorsam gittim eve kapanmak sürekli yatmak beni daha olumsuz etkilerdi. Doktorum da yatak istirahati vermediği için rahattım bu konuda. Bağışıklığım için probiyotik tüketmeye dikkat ettim. Her sabah aç karnına kefir içtim, ev yapımı turşu tükettim, activia tükettim, pamuklu iç çamaşırı kullandım, idrar yolu enfeksiyonunun önüne geçebilmek için günde 3 lt su tükettim. Doktorum her ay enfeksiyon için kan ve idrar tahlili yaptı. Zaten çok hareketli olmadığımdan yememe de dikkat ettim iyice kilo almamak üst sınıra ulaşmamak için. Doktorum harici kimseyi dinlemedim ve olumsuz hikayelere çok bakmamaya çalıştım aksine iyi bi hikaye olmak istiyorum serklajlı annelere 🥹🙏🏼