Aysesare Xaleyeren aa evet bende görmüştüm bunu dediğin gibi 1000 küsürdü şuan çok şaşırdım 😳 ama site güvenilir mi tartışılır
Cihanberk Xaleyeren aa tam benim istediğim model bu hepsi burada da sepete eklemiştim 1399 tl,acaba burda niye 500 tl olmuş, site güvenilir mi acaba, birde renk seçimi yapılmıyor
Azrazerin Xaleyeren dolandırıcıyım diye bağırıyor sayfa 😆asla güvenmiyorum✋🏻Bu kadar parça bu görsel 500 olamaz asla
Aysesare Cihanberk renk seçimi yapılıyor ben denedim ama dediğin gibi ne kadar güvenilir tartışılır 😂😂
Xaleyeren Valla kızlar ben inst dek geldim ama bu bebek arabası çok pahalı bildiğim kadarıyla acaba indirimmi yoksa güvenilir felanmı bilemiyorum çok acayip ucuz yani 😂😂😂
Ozge1008 Xaleyeren Birkaç ay önce burada bir arkadaş dolandırılmıştı. Aynı bu şekilde 500 liraydı. O kadar belli ki dolandırıcı olduğu canım. Bile bile yakma kendini😊
Xaleyeren Ozge1008 zaten pstu kaldırcamda bi beceremedim neyse bari dursunda dolandırıcı bi sayfa olduğu belli olsun
ebrarmom08 Xaleyeren markasi ayni olmayabilir ama modeli ayni birebirdi carsda 800 tlye bulduk gayet iyi duruyodu ama internetede nekadar guvnlr bilmiyorum fiyat oldukca uygunmus 😌🤔
Xaleyeren ebrarmom08 dolandırıcı sayfaymış zaten ya bende dedim arkadaşlardan almak isteyen varsa bi baksınlar diye malum travel sistemler baya pahalı ben çok araştırdım ama kimse tavsiye etmedi o kadar prayı görüntüye verirsin dediler bende normal almıştım gerçi memnunum ama bilemiyorum fiyatıda uygun olunca bi ümit dedim ama dolandırıcıymış baksana
Dumansevcan Ben instadan yada internetten bu tarz ürünlerin alınması taraftarı feğilim kendim gittim garantili mağzadan aldım 1700 tl ye iyi pazarlık yaparak netten aynı marka nın ürününü araştırdım fiyatları aynı garantisi mevcut sorun yaşadığım takdirde muhatab olacağım birisi var içim rahat olsun dedim
Zeyzeyharun Xaleyeren canım itibar etme Ayhan çocuk diye bir sayfa var oranın bi bebek arabası var bayb home diye normalde 1500 lira senin attığın linke bakıyorum 600 lira Ayhan çocuğa mesaj attım hemen adamlar inanmayın diyor
Limonata Xaleyeren ayyy almayınnn bu arabayıııı😞 ben aldım hepsiburada dan çok hantal ve arabada bagajda cok yer kaplıyor ben geri verdim daha kucuk bişey alacağıö