Melike2535 Kızlar evde ovulasyon testi vardı bi tane transfer sonrası hamilelik varsa koyu çıkıyormuş iki çizgide doğru mu benimki böyle çıktı kameram bozuk bu kadar net çekebildim anca
celileyuzuguldu1_ Melike2535 merhabalar ben ovülasyon testiyle anladım hamile olduğumu T çizgisi C çizgisi kadar koyu mu acaba ?
Melike2535 Aaayseeert ay inşallah gebelik testi de böyle çıkar 🥹 Normalde yumurtlama sonrası ikinci çizgi silikleşir ama LH hormonu ve beta hcg benzer olduğu için eğer hamilelik varsa adete yakın ovulasyon testinde ikinci çizgi koyu çıkarmış canım bende de bi tane vardı sabah yapayım dedim böyle çıktı
Aaayseeert Melike2535 yaaa inşallah öyledir o zaman çünkü baya ikisi de koyu . Umarım hepimiz pozitifi görürüzzz 😇
Melike2535 Aaayseeert inşallah canım bu yolda emek veren herkese Rabbim sağlıkla nasip etsin 🤲bugün de bu testi yapınca bi umut doldu içime 🥹
Aaayseeert Melike2535 yaaa dediğin gibidir o zaman çünkü normal de diğer çizgi silik gibi çıkıyor bu baya yumurtlama günü gibi . İnşallah pozitiftirrrrr yarın mı kan vereceksiniz
Melike2535 Aaayseeert 25 inde kan vermem gerekiyor şimdi böyle olunca acaba yarın vereyim mi diye düşünüyorum
Aaayseeert Melike2535 yani normal de 10. Gün verin diyorlar sizin de 9 gün olmuş verebilirsiniz çıkar bence
Melike2535 Aaayseeert bilmiyorum doktorum özellikle 12. Gün kan ver dedi bende heralde 4. Gün embriyosu diye geç çıkar diye düşündüm o yüzden sorgulamadım
Melike2535 Aaayseeert evet gerekli şartlar varmış 35 yaş üstü ve bir kaç negatif deneme olması lazımmış bana öyle dedi hemşire zaten eşimde sıcak bakmıyordu senin 5. Gün embriyosu muydu
Aaayseeert Melike2535 4. Günse evet 12. Gün istemiş olabilir ben 5. Gün sandım canım o zaman sen doktorunu dinle o gün ver
Aaayseeert Melike2535 evet 5. Gün çift embriyo ama bir tanesi çok iyi kalite de değil son embriyolarım şans var en azından diye transfer olmak istedim . 4aa ve 4bb
Melike2535 Aaayseeert inşallah ikisi de sağlıklı bir şekilde sıkı sıkı tutunur sana 🤲🥰sen ne zaman test yapacaksın
Aaayseeert Melike2535 bende düşündüm şuan ama yokkk maalesef bir de gebelik testi vs yapmak istemiyorum olumsuz olur diye ödüm kopuyor verdikleri güne kadar bi şey yapmayı düşünmüyorum :(