rbers esrashnn01 tesekkur ederim canim tavsiyelerin icin 😬 bende bodyler aldim bir kac takim aldim tulum vesayre
esrashnn01 rbers Yenidoğan çok alma fazla giyinemiyorlar diyorlar ana kıyafetlerin bedenleri bir tuhaf her mağaza aynı değil H&M mesela aşırı minik ebebek ortalama hatta bazı kıyafetleri Yenidoğan olmasına rağmen biraz büyük
babymom2026 rbers beşik araba puset eşyalar pişik kremi falan aldım şu anlık yine eksiklerim var tabi ama zamanla tamamlayacağim
flz3576 rbers öncelikle hepsi sağlıkla gelsin 🥰 benim ilk oğlumdan kalan herşey var bu bebegım kız sadece kıyafet alınacak bi kaç tane ve yakın bu akrabamın kızının bu sürü yeni elbisesi vardı verdı ben sadece biberon mama bez ıvır zıvır aldım siz ne aldınız 🥰🥰🥰
rbers flz3576 oo iyisiniz gercekten 😬 Ben ilk sut sagma makinesi aldim, biberon, emzik, battaniyeler, bodyler, tulumlar, tek tuk seyler ama daha eksigim cok ya en onemli seyler yok mesela puset besik gibi neyse insallah halledicem
esrashnn01 FatmaZehra06 wee baby aldık biz canım arkadaşımda o markayı kullanıyor gayet memnun ucu da yumuşak
lotusflowers Ayy herkes herşeyini almış bende çok aldım daha erken diye düşünüyodum 😅 biz daha anneyanı beşik anakucağı biraz kıyafet alabildik. Oda falan hiç yok ortada. Amaan daha çok var ya alırız 😄