gamzeli04_ Deletedmom_878 adetim bitti ertesi günü her gun testi yapmaya başladım ilişki hemen olmadı testi pik gördüğüm günü ve üç gün sonrasını değerlendirdim adetime 5 gün Kala da gebelik testiyle çok silik bir çizgiyle hamile olduğumu öğrenmiştim ☺️
Deletedmom_878 gamzeli04_ yaaa aslında çok az ilişki olmuş ama tam denk gelmiş darısı bize inşallah bende bu ay olmazsa net alırım testi daha rahat olur
havva_5 Deletedmom_878 zaten şu kafalarımız bi boşalsa bak nasıl hamile kalıyoruz ama biz kadınlar daha duygusalız daha yoğun yaşıyoruz her şeyi. İnşallah yeni yıl bize bebiş haberi aldığımız günleri gösterir
gamzeli04_ Deletedmom_878 evet evet bence de alıp kullanın ilk idrarla yapmayın çift çizgi gördüğünüz de o günü ve üç gün sonrasını değerlendirin ben pik gördükten sonra da teste devam ettim tek çizgi olunca yapmayı bırakmıştım
havva_5 Deletedmom_878 başın sağ olsun, üzüldüm. İnşallah hayırlı zamanda kolaylıkla tekrar nasip olur 🌷
Busraaaakkk Deletedmom_878 Bence kullanmalısın stres yaptırıyor diyenler neye göre bunu düşünüyor anlamıyorum zaten gebelik düşünen herkeste bir stres oluyor acaba bu ay çocuk oldu mu diye. Ben ovülasyon testi kullanmamın üzerine ikinci ayında hamile kaldım
Deletedmom_878 Busraaaakkk ay evet şu an hani oldu mu olmadı mı stresi var bide acaba yumurtlamaya denk geldi mi gelmedi mi stresi var hiç farkı yok 😀
esiladuhan Deletedmom_878 bence kullanmalısın stres olayı kişiye bağlı stres yapmamalısın bu ay olmazsa Diğer aya denerim kafasında olman gerek rahat olman lazım. Öte yandan ovulasyonunu kendin yakalayıp görmek ona göre değerlendirdiğinden önünü görmek bana daha rahat hissettiriyor
Deletedmom_878 esiladuhan evet çok haklısınız bu ay olmazsa bende öyle deneyeceğim vallahi aklımdan atamıyorum ki oldu mu olmadı mı sürekli bide forumda dolanıyorum aklım burda bir kaç gündür stresliyim
Busraaaakkk Deletedmom_878 aynen öyle ben de iki ay kullanmadım baktım daha çok stres oluyorum en azından yumurtlama günümü bileyim en azından olmazsa da olmadı diyim düşüncesiyle girmiştim bu yola çok şükür ikinci ayda da hamile kaldım ben kesinlikle öneriyorum
esiladuhan Deletedmom_878 iste böyle de acaba yumurtladım mı bu ay acaba denk getirebildim mi gibi takıntılar oluyor iki saat önceden sıvı alimini kesip testi yaptığında hergun biraz daha koyulasma Gördükçe bende problem yok rahatlığı oluyor ne bileyim sonra pik görüyorsun ardından catliyor sende o günleri bilerek değerlendiriyorsun ondan sonra 14 Gün bekleyeceksin sadece olursa olur olmazsa denemeye devam düşüncesiyle. İlk aydan tuttururum diye düşünmemeli önünde uzun bi sure varmış gibi düşünerek ilerlemek lazım diğer türlü hep sıkıntı olur. Bende ilk aydan tutmaz diye düşünmüştüm olmadı diğer aylara bakarım diyordum ve ben çok dengesiz yumurtladığımı test sayesinde Öğrendim bu arada strip olanları öneririm
Deletedmom_878 esiladuhan çok haklısınız çok teşekkür ederim diğer ay bende öyle yapayım innovita mı neydi onu önerdiler bir kaç kişi
esiladuhan Deletedmom_878 evet innovita, babyfast bunlar iyi testler strip testi kullanmak daha kolay
ayse988 Kızlar burası kalabalıkken sorayım benim övü testi geç yumurtluyorum diye geç yaptım yapmasam da biliyorum zatende pik olduğu günden sonrası mı ilişki biri öyle yazmış bu sefer bende öyle değerlendirdim bugün çatlamış yeter mi sizce
esiladuhan ayse988 en önemlisi catlamanin olduğu gün çünkü catladiktan sonra 24 saat ömrü var catlamayi değerlendirmelisin
ebrudefnee Deletedmom_878 bilmiyorsanız kaçırdığınızı düşünüyorsanız kullanabilirsiniz ama kullanmazsanızda tahmini o günleri değerlendirin yada gün aşırı ilişki yine olur