ipekbocegiim Merhaba, ilk gebeligimde Ali gedikbasina gitmiştim çok memnun kalmıştım. O yüzden bu sefer de ona gitmek istiyorum. Sanırım özel yer açmış. Yakın zamanda giden var mı fiyatlar nasıl en önemlisi bu maalesef :(
ipekbocegiim Yakın zamanda giden ya da gidecek olan fiyat almış birileri mutlaka vardır. Beni de görün lütfen 🙋♀️
esraadgzl17 ipekbocegiim ay bnde bu doktoru araştırıyorum hiç yazanda olmamış yazıyım bari sana canım şuan güncel fiyatı 7.5 ama anlaşmalı hastaneleri oluyor benim doktorum yönlendirdiği için bize 5.5 dendi
siisu esraadgzl17 dün gittim detaylı usg için nakit 6.500 kredi kartı 7 bin küsürdü 6500 1 bucuk saat sürdü muayene detaylıca her seyine baktı
ipekbocegiim esraadgzl17 sağ ol bacım 2 hafta önce gittim ben de. Anlaşmalı hastane olduğunu bilmiyordum nakit 6.500 dediler bana o şekil verdik. Kendi özel muayenehanesine gittik.
siisu esraadgzl17 çok memnun kaldım tek tek her seye baktı ve bize de gösterdi söyledi 1 bucuk saat sürdü benim, bebek yüzünü göstermedi çok uğraştı işini gerçekten hakkıyla yapıyor çok ilgiliydi
esraadgzl17 siisu ay çok sevindim ilgili olmasına bizimde doktorumuz yönlendirdi çnkü hiç tanımıyordum bilgi verdiğiniz için teşekkürler. Ama bebeğinizin yüzünü göstermemesi kötü olmuş ya çnkü insan merak ediyor en nette burda görebiliyoruz çnkü 😌
siisu esraadgzl17 inat etti ama az da olsa bi şekilde gördük eli hep yüzündeydi bir de kordonu vardı yüzünde işte elini çektirebildiğimiz anları yakalamaya çalıştı doktor 2 kere kalktım yürüyüş yaptım ancak o kadar oldu :) zaten bütün fotoğrafları videoları vs atıyor wpden detaylı usg raporunuda hem kağıtta veriyor hemde wpden atıyor dosya şeklinde ve 2 tane de fotoğraf basıyor veriyor