Karumrysa Etrafınız da çevrenizde duyduğunuz karakter özellikleri ile uslu olan erkek isimleri var mı anlamı da güzel olanlar
hizlivecocuku Karumrysa uslu çocuk ismi bilmiyorum ama yaramaz olsun isteyenlere Uraz öneririm bende var bi tane maşallahı var hiç sözümü dinlemez beni çok yorar annesinin aşkı 🤗
Gnl54 Buğrahan halamin oglu 11 yaşında ama okadar uysal bi çocuk ki resmen anaç olarak gelmiş dünyaya
Karumrysa Ensar isminde ki çocuklar çok sakin olur diyorlar doğru mu bilmiyorum Bir de ensar ismi sizce güzel mi
Aykerny Karumrysa her çocuğun karakteri farklıdır ensar diye çocuk tanıdığımız var tam bi zıpır çok tatlı ama çok yaramaz kardeşi asrın var oda maşallah hep uysaldı hala uysal
tahamommy Karumrysa öğretmenlik hayatımda 2 ensar tanıdım biri çok uysaldı, diğeri 3 yaşında bu okulu yakıcam diyodu 🤦🏻♀️🤣 biraz ailenin yetiştirmesi biraz da karakter meselesi bu
Esay01 Karumrysa kardeşimin adı Ensar şuan 13 yaşında gerçekten çok sakin uyusal sesiz bir çocuk ve cocukluguda oyleydi
Karumrysa Aykerny ilk defa Ensar ismin de çocuğa öyle duydum ben ismlerin karakter özelliklerini çok etkilediğini düşünüyorum
tahamommy Karumrysa hamza, miraç, yiğit isimleri de çok ağır mesela çoğunlukla zor çocular oluyorlar, bende sirayete çok inanıyorum selim koydum oğlumun ismini ama inşallah gerçekten selim olur 😅