Nur482482 babam, eşi, babaannem falan mama sandalyesi, giyilebilir pompa, sterilizatör makinesi, Emzirme koltuğu gibi şeyleri ben hangi marka istiyorsam onları aldılar. Annemle bir gün alışverişe gittik kıyafet eksiğimiz hiç yoktu zaten ama ne eksiğimiz varsa annemle tek günde onları tamamladık. Kayınpederim bebek arabasını karşıladığını söylemiş eşime. Kayınvalidemle eşim konuşmuyor o yüzden o daha yeni öğrendi hamile olduğumu. Ama eşimin teyzesine söylemiş, doğum olunca haber ulaştırsınlar bana hediyem hazır hastaneye gidip vermek istiyorum demiş, hediye nedir bilemiyorum. Görümcemden çok bir şey beklemedim hiç zaten tek başına 2 tane çocuk yetiştiriyor duasını eksik etmesin yeter. Onun dışında babaannem bir reşat altın takıcak, büyük amcam bir cumhuriyet altını takıcak, sanırım babamlar da ayrıca takmalık bir şeyler yapacaklar ama nedir bilmiyorum sürpriz olcak galiba. Bir takım tatlı hediyeler hazırlıyorlar zaten ama ne olduğunu bilmiyorum. Benim bildiğim normalde eşin ailesinin özellikle anneye ve bebeğe bir doğum hediyesi takması gerekir ama herkes her adeti bilmiyor maalesef. O yüzden bizde olacağını sanmıyorum. Öyle yani herkeste farklı oluyor