melikeyaren31 Kızlar gebelik testi yaptım pozitif çıktı bikaç saat içinde bidaha yaptım çizgi rengi azalmıştı sizce neden
Busranur_mnts melikeyaren31 birkaç saat içinde idrar yeni olduğu için hormon seviyesi idrarda azalmış olabilir sabah ilk idrarla yapmak daha iyi sonuç veriyor kan verdiniz mi
Melike3506 melikeyaren31 bence test yapıp sürekli kendini stresse sokma 2 günde bir aynı yerde kan ver her şey daha net belli olur
parildayanyildiz2 melikeyaren31 biliyorum çok stresli ama sakin ol Allah gönlüne göre versin inşallah kesin sonuç kan testi oluyor testler bazen güvenilir olmayabiliyor o yüzden içini karartma gebelik olmasa belkide hiç çıkmazdı çok sıvı tüketmiş ve o yüzden de seyrelmiş olabilir
mucizem2026_ Benim en son adetım 25 Kasım Yumurtlama günü 10 aralık Ben ilişgıye 11 aralıkda gırdım 16-17 aralıkda açik pembemsı ve kahverengi silince belli olan kanama oldu sora adet olacam gıbı hiss oluyordu ama halen adet olmadım üstünden 7 gün geçtı 🤷🏻♀️
mucizem2026_ melikeyaren31 ben kan verecem de ne zaman versem diye duşunuyorum erken mı fln diye gebelık testı için çok erken çunku olsa da çikma bılıyor yada yalan posetıf verebılıyor . Kan testı tam net ve guvenılır benceama ne zaman vereyım acaba🥲😁
Busranur_mnts melikeyaren31 testte beta takibi yapmak zor oluyor ben de koyulaşma görmemiştim kanda yükselmişti 2 günde bi kan vererek takip yap aklın karışmaz o zaman sağlıkla büyüsün 💖