sadece1selda Ahh kızlar bugün itibariyle yolun yarısına gelmişim bu haftalar bana öyle uzaktı ki……🥲🥲 Rabbim hepimize evladına sağlıcakla,huzurla,hayırla kavuşmamızı nasip etsin,isteyene de kolaylıkla nasip etsin inşallah 🥰💝🌸🥹🤲🏻
Aydan95 sadece1selda amin insallah hepimiz🫶🏼🤲🏻🥺benimde 17 haftam bu zamanlara gelmek baya gec geliyordu , simdide 30 lar uzak geliyor 🥹siz cinsiyeti ogrendiniz mi?
vanilya_kokusu_ sadece1selda 27 bende nasıl geldik buraya Allah bilir🥹az kaldı 38 de ikinci Sezeryan olacam Allah’ın izniyle 🤲🏻prensesime kavuşmak istiyorum artık çok merak ediyorum yüzünü 🎀🥹
ilaydaltan sadece1selda 21+6 ☺️ 2. Gebeliğim olduğu için sanırım zaman çabuk geçiyor🙈 yavaştan başladım hazırlıklara ne olur ne olmaz 27-28 de çantam hazır beklerim kızımda olduğu gibi. Sağlıkla gelsinler🙏🏻
Aydan95 sadece1selda hangi haftada ogrendiniz? Banada doktorum 16-17 haftada bacak arasi bos buyuk ihtimal kiz dedi ama sevinme daha dedi🥹
sadece1selda @vanilya_kokusu_ oyy bende çok sabırsızım ilk gebeliğim benim de kız saglıkla kavuşalım inşallah ya 🥲🥹💝
sadece1selda @Aydan95 12 li haftalar da özel de söyledi doktor ama bebek bi hafta öndeydi erken şimdi falan dedi 14 de netleşti 16 da yine gittim değişmedi üç farklı doktor gördü 😁
Aydan95 sadece1selda benimde 1 hafta onde gidiyor aslinda 16, ama 17 . Yinede kesin konusmadi doktorum. Ama bacak arasin banada gosterdi. Bostu
donovan26 sadece1selda bizde tam 20. Haftaya girdik bugün❤️ tekme atışları başlayacak çok heyecan annecimm🫶🏻