Iremsel_ vanilya_kokusu_ çok teşekkür ederim canım öyle deme ya her zorluk bizi bi mucizeye yaklaştırıyor anın mutluluğunu yaşamayı çok seviyprum ben 🥹💖
vanilya_kokusu_ Iremsel_ ya biraz zor geçiyor benimki panik atak var bende nuksetmiş durumda hamilelik te ☹️
Iremsel_ vanilya_kokusu_ oyyyy rabbim şifa versin inşallah kolaylıkla kavuşun birbirinize anlamadan olsun bitsin inşallah 🫠✨💖🥹
Ozgemlym vanilya_kokusu_ ay şükür gelmiş bizimki daha 5 gün yokmuş bekleyemicem ama sancılanıyorum falan en iyisi gitmek bi dedim aldım randevu 🥰
mavi123_ vanilya_kokusu_ uygulamaya göre son 19 ama Perşembe doktorum gün verdi Allah’ın izniyle. Şuan 37+2 deyiz ama bir hafta önde gidiyor 38+2 gözüküyor bide sezaryen olacak o yüzden biraz erkene aldık🥹 bende mide yanmasıda kalp çarpıntısı da herşey var🤦🏼♀️ bu gebelipimde tüm dertleri yaşadım ilk gebelipimin tam tersi. Rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun
penbe_karisi vanilya_kokusu_ oyy bizimde 65 günümüz kaldı 🥰🥹🥹🥹🥹 gobusumuz büyüyor kalp çarpıntısı bende de oluyorrr ya anında oturup dinlenmeden nefes nefese kalıyorum 🥹🥹🥹
vanilya_kokusu_ penbe_karisi sana da az kaldı 30 haftalık olmadınmi askım evet ya sürekli nefes nefese kalıyorum 🤦🏻
supermooomy Uygulamaya göre son 82 gün en son 24 haftalıkken gitmiştim şu an 28 i geçtik bu hafta kontrolümüz var normal doğum planladığım için tam şafak nedir bilemiyorum😂😂
penbe_karisi vanilya_kokusu_ evetttt çok az kaldiiii cokkk heyecanlıyım bir yandan alışverişi tamamlamaya çalışıyorum bı yandann evv 🥹🥹