Hazallnisa ruzgar21 Önemli bişey bana şöyle açıkladı mesela ben kalbine bakıyorum dedi ama detaylida 4 odacık halinde bakılıyor dedi ilk gebeliginde yaptirmadin mi sen ben kızımda da yaptırmıştım
ruzgar21 Hazallnisa hayır ilk gebeliğimde de yaptırmadım yine aynı hastanede başka doktora gidiyordum o baktı bir sıkıntı yok dedi şükür sağlıklı doğdu 😍
Hazallnisa ruzgar21 detaylı ultrason 20 ve 22 haftada yapılıyor ben erken randevu bulabilmek için şehir hastanesinden haftaya randevu aldım kadın doğuma gidecem alan açacak bana detaylı için Leyla hoca yapmadı organ taraması yapıyorum ama detaylı daha önemli yaptırman lazım dedi
Hazallnisa ruzgar21 büyük ihtimalle bende 18ken giderim bana da bakar ama ayrıca detaylı da yaptiracam
ruzgar21 Hazallnisa yaptır canım için rahat etsin ben ilk gebelikte de yapmadım bunda da yapmadım Allah’ın izniyle sağlıklı doğarlar insallah
sifadrmaz Medicalpark ümit korkmazi duydunuz mu yada Güzelyalı hastanesi İbrahim Kaya. Adanalı arkadaşlarım bana bu iki ismi önerdi kızlar bende birine gideceğim ama hangisine
Hazallnisa sifadrmaz duymadım medikalpark sezer filiz erdala gittim ilk kızımda memnun kaldım sezeryan olmuştum çok iyi geçti ama sen sordukca konuşan bir doktor kısa ve öz birisi yani şuan da algomete Leyla askere gidiyorum gayet memnunum çok samimi birisi
gulsehr denizkahyaa kesinlikle katılıyorum iki doğumumu da özgür hoca yaptı moral motivasyon veriyor ve işinin ehli
Hazallnisa sifadrmaz bilemiyorum ben çok araştırdım bir düşük yaptığım içinde endişelerim vardı Leyla hoca bana iyi geldi umarım dogumumda iyi geçer
sifadrmaz Ilgaz01 Riskli gebeliklere de bakıyor mu acaba ? Bazı özel doktorları risk görünce hemen basindan atıyor eğer öyle bir durum varsa gitmek istemem açıkçası
elisimm Algomed özgür bey hastasıyım 2. Gebelik bunda çok rahatsızlık oluyr ama adam moral motivasyon sürekli konuşmaları fln rahatlatyr bugün kötülendim gittm hmn ilgi alaka