nigmet kızlar İzmir de detaylı ultrason nerede yaptırdınız özeller çok pahalı diyor 7.5-8.5 bin arası diyorlar şehir hastanesinde yaptıran var mı
ElifBD nigmet şehir hastanesinde detaylı yapılmıyor İzmir’de hiç bi devlet hastanesinde detaylı yok buca prof Serkan güçlü de ben yaptırmıştım fiyat diğer doktorlara göre daha uygun ve çok ilgili ve açıklayıcı bi doktor sadece randevuları çok dolu bakabilirsiniz
mucizem2geliyor @nigmet istersen bı Yeşilyurt araştırma hastanesi dene cnm bn bı kaç kez orda muane oldum die bana yaptılar
ElifBD nigmet fazla zaman aldığı ve randevu saatleri kısa olduğu için yapılmıyor sadece Manisa şehir hastanesinde vardı onda da randevu bulmak çok zor maalesef
ongen pablola Bucada Tınaztepe Hastane karsısında canım gitmeden en az bi 8-10 gün önceden al randevu bu arada
miniminnacikk nigmet tabi tabi memnun kaldım , güzel inceliyor servikal kısalığım çıktı detaylı da acil olarak serklaja alındım misal ben beğendim ve çevreme de öneriyorum 🌸
papatyatac nigmet Serkan gucluye gittiğim Buca’da çok memnun kaldım 1 Ocak itibari ile 5500 olacak muayane ücreti gayet aciklayacı ilgili bir doktor tavsiye ederim🌺
Anensinkuzusu_35 nigmet star radyoloji diye merkez var bayraklıda ben 5 bine yaptırdım 45-50 dk iyce bakıyor memnun kaldım
disperisi17 nigmet Ege Üniversitesi hastanesinde yaptıracağım henüz yapılmadı 15 Ocak randevum . Perinatoloji bölümünden Fırat ökmen doktor . Fiyatı da 1700 tl .
Sltfnsdm Serkan güçlü çok iyi bir doktor besmele ile başlayıp maşallah ile devam ediyo :))) kendi doktoruma dosyayı götürdüğümde hastalarıma önericem dedi nerde tam olarak falan dedi gerçekten tavsiye edilcek bir doktor fiyatı da çok uygun bence
ongen Sltfnsdm evet katılıyorum, cok sakin ve detaylı anlatıyor. “ Şükür hersey yolunda ” gibi söylemleri iyi hissettiriyor. Ben de iyi ki onu seçmişim ..