benberyy Kizlar bat 24 25 dun geceden beri karnimda kalp atiyor hissi var girip girip rahatsız bir his veriyor. Neden boyle oluyor var mi basina gelen üşütme mi gaz mi anlamadim tam gögüs kafesinin bitim yeri
duriskonunannesi benberyy benim genelde hamileligimi ogrenmeden boyle bir hafta oncesi olur o seyirme atma hissiyati hatta suanki gebeligimi beklemiyordum o hissiyat olunca hersey ust uste geldi tesadufen test verip ogrendim . Sanirsam dollenme sonrasi oluyor rahme giden kan miktari artinca ordaki besleyen damar genisledigi icin o hissiyat olusuyordur .
anneyimben08 melanuurr ayy benimde nihayet birileri cikti anlam veremiyorum sag kasik karin degisiyor🤣
melanuurr benberyy chatgbt gaz bağırsakla ilgili diyor yumurtlama semptomu olabilir diyor işte bence önemli birşey değil yani en azından bizim düşündüğümüz şey değil 🥹😁
Spring777 benberyy bende aynı şeyi yaşayıp baya panik oldum yakın haftalarda , damar atımıymış baskıdan dolayı hissediyormuşuz hala aynı pozisyonda kaldığımda oluyor sık sık , korkmana gerek yok biraz yürü pozisyon değiştir düzeliyor
umransag Sun10 bu bana doğru gelmedi bacım çünkü üç haftalıkken bu durum oldu bende kalp atışı olmayan şeyde hıçkırık nasıl olabilir
benberyy umransag evet canim belki arkadas beni hamile sanmıştır o yüzden oyle bir yorum yapmis olabilir :)
umransag duriskonunannesi bu dediğin olabilir tabi bende de oldu bu durum üç haftalık gene ama hıçkırık değil bu:)
benberyy duriskonunannesi gercekten mii 😇 dunden beri hala da aynen sekilde karnimin ortası ara ara kasiklarda ama karnimdaki inanılmaz hissediliyor sanki kalbimi yemişim gibi 😂😂
benberyy Sun10 degilim canim henuz bu his neden olabilir diye sormak istemiştim tesekkur ederim yorumunuz icin 😇
duriskonunannesi umransag yok canim hickirik genelde 25 lerden sonra hisediliyor hickirik durumunu bilirim icin zipliyor zaten pit pit boyle o da guzel bir hissiyat ama devamli olunca uykusuz birakinca gicik olabiliyor 🤣