sumeyyeyilmaz Güzel çekmemiş doktorum ama yinede anlayan varsa bakabilir mi? Kalça yapısı olarak ve bacak arasında bir şey göremediğim için tahmini olarak kız diyorum dedi
gmzkr sumeyyeyilmaz Benim kızımda da bacak arası boştu kız demişti doktor 14.haftasındayken. Bugün yine gittik 18.haftadayız %100 kız dedi.
sumeyyeyilmaz gmzkr biz şuan 15.haftadayız bacak arasında bir şey göremiyorum kalça yapısıda kıza benziyor dedi ama yine de net konuşmadı🙃
Aydan95 sumeyyeyilmaz ya.. bende de 16-17 hafta bacak arasi bos dedi. Ama emin degilim detayliyi bekle dedi catliycam😁
sumeyyeyilmaz Aydan95 çatlıcam kiii çatlıcammm en son 11.haftamda gitmiştim zaten o zaman belli değildi 1 ay geçti 15 oldum kesin belli olur dedim yine olmadı 1 ay daha beklicem allahımm😬😬😁😁
sumeyyeyilmaz Aydan95 ilk oğlumda 16.haftamda belli olmuştu direkt söylemişti doktorum şimdi söyleyemiyor bir şey😁
Aydan95 sumeyyeyilmaz sen yine gec kalmissin erkek icin 12-14 de bile belli oluyor oglumda 13 de gormustum😁
nergiss123 sumeyyeyilmaz Ben de sizin gibiyim 13 14 te kıza benziuor d3di ama kesinleştirmedi 1 ay sonra kesinleştirelim dedi.
Mrszeyna supermommss aa kızdan erkeğe dönen çok nadir rastladım banada bugün nuba göre kıza benzettim dedi ama bacak arasını göremedim dedi 😍🌸