birumut_ melike__41 çok sabırsızım elimde olsa bilmesem bugünden yaparım 😂😂 bilmiyorum psikolojik mi kendi kendime mi oluşturuyorum yoksa gerçekten mi doluluk hissi var idrara çok gidiyorum erken ama
hurremintorunu birumut_ off bende öyle istiyorum yapalım ertesi gün direk testte çıksın 😅 30 una kadar dayanırsam bana helal olsun
melike__41 birumut_ valla beklemek zor bende 7 gün sonra test yapcam ayın 30 da nasıl zaman geçicek bilmiyorum ya
hurremintorunu Deletedmom_878 ya herkes öyle diyo ama ne kadar bi takmayabiliriz ki ya istiyoruz sonuçta 😅
hurremintorunu birumut_ dimi evet bende görüyorum daha adetine 8 gün var test yapmış silik de olsa belli bayağı
yarenkrcc Merhaba kızlar benimde bat 1, cumartesi akşam sağ tarafımda ağrı oldu cuma pik görmüştüm ağrıdan önce sabah ilişkimiz oldu ve dün verimli olduğunu düşünüyorum inşallah tutar🙈
Deletedmom_878 birumut_ üzülme balım ya olur inşallah sen ovülasyonu iyi takip ettin mi çatlatmadan sonra birlikte olmak daha etkiliymiş
Deletedmom_878 emellli ya benimki bat 3 o zaman daha geç çatlama olmuştur of değerlendirmedğim zamanlara geliyor o zaman
yaseminkarakus0728 Byn1998 benimde son adet tarihim 9 Aralık canım 19 ve 22 Aralık değerlendirdim umarım güzel haberi alırız hepimiz