Deletedmom_878 birumut_ aşkm bende diğer gebelikte ayaklarım çok üşüyordu sürekli idrara gidiyordum çok halsizim bide dişim ağrımıştı ek olarak bunlar gebeliği öğrenmeden olmuştu şu an 11 günümüz var bilmiyorum
birumut_ Deletedmom_878 ayaklarım da ısınmıyor 2 çift çorap bir patik ve terlikle geziyorum sen düşün ama üstüm kısa kollu zjdmdkdö ama belirti demeyeceğim sonra hayal kırıklığına uğruyorum
hurremintorunu Benimde sat 2 aralık 17-18 de ovülasyon da pik gördüm 17-19 u değerlendirdik 30 aralık doğum günüm bekleyebilirsem o gün test yapmak istiyorum 😅
Deletedmom_878 hurremintorunu yaa benimde sat 3 reglinizin uzunluğu kaç gün acaba benimki de 19 unda mı oldu acaba yumurtlama
Kubra381 hurremintorunu benm de son adet tarihim 1 Aralık bende 17-19 aralıkta yoğun akıntı vardı değerlendirdik bende sabırsızlıkla bekliyorum
hurremintorunu MutluSema_ oyy beraberiz inşallah güzel haberi de beraber alıp ilerletiriz ilk çocuğun mu
hurremintorunu Deletedmom_878 normalde 27-28 gün ama bu ay kimyasal gebelik geçirdim değişir miydi bilmiyorum
hurremintorunu Deletedmom_878 valla 17 ve 18 i bayağı koyuydu 19 u da yine koyu ama hafif açılma vardı renginde
Deletedmom_878 Kızlar bide bir sorum var bu regl takvimiyle ovülasyon testindeki yüksek yazan tarihler aynı mı acaba
kullaniciadi6815 Deletedmom_878 stres olmamak için test kullanmak istemedim, hem takvime baktım hem kendimi takip ettim
Deletedmom_878 kullaniciadi6815 bende takvime baktım kendimde bir sonuç alamadım akıntım sürekli var ama iki gün sancılandım o zaman oldu mu bilmiyorum
kullaniciadi6815 Deletedmom_878 perşembeye kadar bir iki kez yumurtlama akıntısı oldu ona göre takip ettim. Daha önce doktora gittiğimde de adetimin ortasında yumurtlama olduğunu ultrasonda görmüştü o yüzden inşallah değişmemiştir bu ay da
kullaniciadi6815 Deletedmom_878 şu an daha yoğun beyaz daha kalıp gibi bi akıntıysa yumurtlamanız bitmiştir. Öyle olduğunda progesteron artıyor yumurtlama bitmiş demekmiş
Deletedmom_878 kullaniciadi6815 evet daha yoğun sanki haklısın inşallah yumurtlama dönemine denk gelmiştir
Deletedmom_878 birumut_ öyle mi bacım bende ona uymuştum dkdkfk of adet olursam ovülasyon testi alıyorum uğraşamam böyle 😀