esskacan Miraclem Rbc diye değer olduğunı söyledi. Betahcg negatif ama. Zaten negatif çıkmasını bekliyodum çünkü daha çok erken
elifffada Bende birşey sormak istiyorum cvp verirseniz sevinirim dongum 25 gün ama geçtiğimiz regli döneminde döngünün 19.gunu regli oldum şimdi ben döngüyü 25 gundenmi 19 gundenmi hesap edicem gelecek olan regli dongusunu
melike__41 elifffada döngün normal şartlarda hep 25 se yine 25 olarak hesaplıycaksın 19 o ay erken olmuşsun
kullaniciadi6815 melanuurr bat 1. 2-3 gündür yoğun bel ağrım ve göğüs hassasiyetim var ama belirti mi değil mi göreceğiz. Sizin var mı?
melanuurr kullaniciadi6815 valla benim 5 Ocak beklediğim tarih önce ya da daha geç olurum bilmiyorum ama benim iki gündür bel ağrım vardı bir de sürekli sol sağ kasıklarıma ağrı gidiyordu bugün bu belirtilerin hiç biti yok galiba yumurtlamadan çıkma belirtikeriydi benim bu ay da ümidim yok
kullaniciadi6815 melanuurr belirtilerin regle kadar aynı devam etmesi ve rutinden farklı olması önemli diyorlar
melanuurr kullaniciadi6815 benim adet olmadan önce saçma semptomlarım var miğdem bulanır etten tiksinirim koku hassasiyetim olur hamile olsam da anlayamam yani ahahshs
melanuurr kullaniciadi6815 benim adet olmadan önce saçma semptomlarım var miğdem bulanır etten tiksinirim koku hassasiyetim olur hamile olsam da anlayamam yani ahahshs
melanuurr Deletedmom_878 piskolojik kesinlikle hamile kalmak isteyen kafasında bu olan insan vücudunda en ufak değişimi belirti sanıyoruz bence
melike__41 Deletedmom_878 Kubra381 Yarın sabah yapıcam yarın Dpo 9 Yinede erken de ovülasyonu da birazdan atıcam