benim dağınıklığa tahammülüm yok işe gitmeden önce mutlaka yatağımı toplar giderim tuvalete girdiğimde klozet oldugu için hemen ozon sıkarım içine fırçala bas sifona yapıyorum sleppy bulundururum banyoda onla bi dolastır anya etrafı kapaklar dolabı vs en temiz yerden en kirli yere doğru bitir at çöpe elleri yıka çık sonra işe git gel ev temiz kalıo çünkü salonumu gece yatmadan toplarım elbiseler her cuma cumartesi yıkanır hemen bekletme katla daha düzgün bi görüntü bazıları bi odaya yığıyorum kalıo günlerce diyor ben sevmiyorum bu durumu birde mutfakta asla çöp beklltmem günlük çıkarırım bulasık aslaa bekletmem makinede yıkanır gerekirse yerleşmez bi gün temiz durur bu beni rahatlatıyor sabah kahvaltılıklar iki bardak falan olursa elde yıla kaldır yaparım ki bulasık olayı hiç kalmasın ocak üstü her yemekten sora kirleniyor özellikle aksam işten geldin yemek yaptın hemen fairy fısfıs var yada asperox sık sil hemen o mutfak bezi az çay sildin sarardı yada yağlandı hemen ozona yatır suyla beklt bi temizlensin bu şekilde haftasonu süpür sil çamasır yıka genelde haftaiçi hep yatak toplu salon toplu asla yerlerde çorap olmaz sepet dolu olsun ama derli toplu olsun bulasık temiz olsun yerleşmesin hemen ama temiz olsun ani biri gelir bişi olur tuvalet ve lavabom mutfak lavabom kesinlikle temiz olmalı takıntılıyım hep temiz durmalı çöp birikmemeli bunlara dikkat edersen sorun kalmıo kapı önünü sirkeli suyla ayda bir falan silerim ben balkonlar canlar yapışlı havada kışın pek çıkıp silmek mantıklı deil
mutfak dolapları içinde bi tane bulaşık makine tableti sıcak suda erit sil bide temiz suyla durula mis