Ozy 38+1 olduk cok sükür hergün yeni bi agriyla karsilasiyorum bugünde hafif adet sancim var gibi karnimin agirligi artik belime vuruyor ama ne gelen var ne giden 😁 kasilmayla birlikde hafif adet sancisida var bu haftanin belirtiside bu galiba yasiyan varmi ???
Sevsav Ozy ben de 38+5 im. Aynı şeyler bende de var. adet olmaya yakınmışım gibi için için bi ağrılarım var hafif bi sızlama gibi
Selvis Ozy evet açılma belirtisi dedi doktorum. Aynı şikayetler geçen hafta doktora gittim kontrol etti açılmışım. Yarın yine gideceğiz bakalım. Siz de açılmışsınızdır büyük ihtimal
Maviyesil121212 Ozy ay bende de başladı adet olacakmışım gibi Sancılar ama daha 36. Haftadayım şimdi siz böyle yazınca korktum
Selim_Alparslan Ozy Benimde çok fena sancılarım var kuzum 38+2 yiz bizde 👶🏼 İç bacaklarım ağrıyor bacaklarımı açamıyorum ve kasıklarıma vuruyor karnım acıyor bebek sertleşiyor 😓 2 gündür çok kötüyüm
Ozy Maviyesil121212 Selvis Selim_Alparslan kasiklarinizds agriyormu benim sol kasigimda hissediyorum gibi hareketini ve igne batar gibi oluyor bazen bagiriorum 😂
Selim_Alparslan Ozy evet kuzum vajinamda kafasıyla bastırıyor aşağıya ve iğne batıyor 😓 kasıklarım acıyor bacaklarımı açamıyorum ağrıyor çok tuhaf şeyler oluyor valla ☹️
despina234 Bende de aşırı karın sertleşmesi var 2 gündür. Adet ağrısı gibi olanlar da 4-5 gündür var. Doktora gideceğim bakalım ne diyecek. 38+1 im
Selim_Alparslan despina234 bendede karın sertleşmesi var 2 gündür kuzum 38+3 olduk karnıma sanki taş oturmuş bebekte fazla oynamamaya başladı yeri çok daraldı birde kasılıyor galiba
Ozy Selim_Alparslan hergün bide yeni seyler ekleniyor bunun üstüne 😂😂 adet sancisi ozaman normal herhalde doktora gitmeye gerek varmiki
arslansedaa Ozy 35 haftalık oldum benimde adet olacakmis gibi agrim var birde 2 gündür belim cok agriyor bu açılma mi oluyor anlamında
Selim_Alparslan Ozy yok kuzum normal rahim kendini hazırlıyor ve açılmaya çalışıyor bol hareket etmek lazımmış
Selim_Alparslan Ozy şimdi kendimi hamile gibi hissettim gerçekten çok zormuş son aylar 😓 Allah yardımcımız olsun kuzum az kaldı çok korkuyorum ve bu sancılar canımı çok yakıyor ☹️