Evladım yanımda ya bütün acıları unutur insan yeterki evladı sağ Salim yanına olsun
37 haftalık olunca aniden karnıma yine doğum sancısı giridi gece saat 3 te bende bide hafif nişanim gelmişti o sabah sonra geceden beri bebeğim hareket etmedi korktum bi yandan 🥹 hemen apar topar hastaneye gittim normal doğum için konuscaktim doktorlaa ama usg bakınca bebeğimin hakareti azaldı dedi nts alındım açıl bebegimim hareketleri asla nst çıkmadı acil sezeryan dedi doktor saat 17.12 işlemlerimi yaptım odama aldılar üstünü değiştir acil sezeryan dediler bende elim ayağım birbirine girdi ağlıyorum bi yandan korkuyorum dua ediyorum Rabbimin bana emanet ettiği canı Rabbime emanet etim ben işte odamda hazırlandim bekliyorum hemşireler kan falan aldılar gelip beni aldılar ameliyat haneye içimde bi korku bi telaş anlatamam girdik ameliyathnae girişine bana başka odada serum takılırken yeni doğan bebekleri olduğum odaya hemen hemşire koştura koştura getirdiler bu sefer o bebekleri öyle görünce ağlamaya başladım dualar etmeye başladım ilk gebeliğim olduğu için korkuyorum bi yandan sonra beni de ameliyat olacağım odaya aldılar yatağa çık otur dedi anestezi uzmanı gelidi sırtımdan vurdu iğneyi o iğnenin acısı korkusu herşeye yeti sonra yavaş ca uzan dedi uzandım ayaklarımı hissetmiyorum kaldır dedi hemşire kaldırmadim diğer yandan ili elimi yanlara uzatıp bağladılar anlatınca bile soğuk üşüme geliyor bana sonra doktorum geldi Rabbime hamdolsun doktorumun gelmesiyle kızımın ağlama sesi bir oldu çok şükür o sesi duyunca içimdeki mutlugu anlatamam Rabbime şükürler olsun dedim kızımin sesini duydum ama bana göstermediler direk yeni doğan ünitesine aldılar eşimi kucağına hemen çıkışta verdiler sonra bebeğimin kıyafetlerini alıp götürdüler bu sefer ben hayla ordayım mide bulantısı KUSMA yaşadım hemşire çok iyidi benimle konuşuti kusunca agizimi sildi bebeğin çok saçlı biri dedi 2450 grm doğdu bebeğim minnacıkti dedi konuşunca içim rahatladı bebeğin böyle saçlı FALAN diyince iyi olduğunu duyunca bütün acılarımi unutum sonra ameliyathanedeki işlemimim biti beni odama götürdu hemşireler ben gidince sonra bebeğim getirdiler ama titriyorum elime bile alamadım SONRA bebeğimin solunumu zayıftı hemen kuveze geri aldılar öyle duyunca daha çok Titremeye başladım o titreme aklımdan asla çıkmayacak 2 saat o titreme geçti saat oldu 19.25 bebeğimi getirdiler doya doya kokladım sonra yanıma aldılar çok şükür gören herkes aynı annesi dedi gittikçe mutlu oldum Rabbime hamdolsun çok şükür bebeğimi sağ Salim kucagima aldım sezeryan ben asla olmam dedim maalesef sezeryan oldum meğerse biz değil bebeğimiz nasıl gelmek istiyorsa öyle gelecekmiş benim kızımda sezeryanla gelmek istedi sonra odam etrafım başladı gecenin 2 hemşire bana elbisemi giydirdi ilk kalkış çok önemli udi ama Allah biliyor ya o ilk kalkış herşeyden zormuş başını öne eğme dik bak dedi kolumun altına girdiler öyle yürudum iki 3 adım sonra odama geldim temiz yatağıma geçtim ama acılarım vardı hemde çok Sabaha kadar uyumadım saat 9 oldu doktor gelip benle kızımı görüp çıkışımizi verdiler çok şükür çıkış işlemlerini haletik evimizw geldik çok şükür bebeğim le evimize geldik başka bir şey istemedim Rabbime hamdolsun Fatma Mirami kucağıma aldım kokusunu içime çektim cennet budur dedim
Hem pozitif hem negatif karışık şeyler yaşadım 🥺 rabbim kimseye yaşatmasın o acıları anne baba olmak isteyen herkese nasip etsin inşallah rabbim evlat herşeyden önemli 🤍💗
19.12.2025 MİNİK Mucizem 🐣🥹🧿