ardenkus Kızlar transferin 7.günü beyaz olan testi denedim pembe olanıda bugün yani 9. gün denedim ikiside silik ama hemen olmadı 10 dk içinde oldu sizce varmıdır 5 gün dondurulmuş embriyo daha öncelerde diğer transferlerimde yaptım yoktu tek çizgiyi silik arıyordum ama bunlarda var işllah kuruma çizgi felan değildir aranızda böyle olan varmı 
osimdiannee ardenkus canım inşallah sağlıcakla tutunmuştur sana 🤲🩷 testlere göre var ama sonucu kan testi söyleyecek. Allah’ım bekleyen herkese nasip etsin 🤲🌹
Miniminibirler ardenkus var canım çok net hayırlı olsun;) bende tüp bebekle gebeyim henüz kese görmedik bekliyorum çok yeni. Direk kan testi yaptm ben gününde idrar yapmamıştım korkudan :)
smgsmg59 ardenkus hayırlı olsun kader arkadaşım ❤️ mis gibi buradayım diyor. Ben de transferin 5. Günü testle öğrenmiştim 12. Gün 766 çıktı değerim. 🧿
ardenkus osimdiannee amin inşallah canım bende 10 dk içinde çıkınca kuruma çizgisi felan değildir diyorum yarın kan verecem
ardenkus Miniminibirler hayırlı uğurlu olsun canım işallah kesesini kalbini duyarsın bende asıl yarın kan ama bugün gece yapsam acilde olurmuki
ardenkus Gizliyim inşallah çıkar canım ama benim testlerim bemledi öyle silikleşti ondan biraz tedirginim hemen ilk 5 dk çıkmadı
YyyyYasemin ardenkus ilk 10 dakika doğru sonuç gösteriyor diye biliyorum inşallah sağlıkla tutunmuştur canım❤️
ardenkus smgsmg59 sanada hayırlı olsun canım ama canım ve yaptım hemen çıkmadı iki testte biraz bekledim ilk 5 dk çıkmadı biraz bekledi baktım silik çıkmış biraz tedirginim açıkçası ne yalan söyliyim
smgsmg59 ardenkus ben 5 yıl emek verdim anne olmak için. Negatif test kuruma çizgisi hepsini yaşadım. Ama bu kuruma değil eminim❤️ ilk 10 dk içinde çıkmış ki rengi bile pembe. Test artı med olmasın da o yalancı pozitif veriyor