vanilya_kokusu_ ddrys süt yumurta peynir yoğurt ceviz badem kırmızı et kaşar kefir doktorum bunları önerdi bana bide tahin çok aldırıyor
duygumfoca Leontiine carrefoursadan bi kaç tane avakado aldım çok güzel görünüyordu ayın 15 inden beri olgunlaşmasını bekliyorum 🙈😂muzun elmanın arasına koydum hala tık yok
Hellomy99 ddrys günlük bir bardak süt,bir adet muz,ev yapımı yoğurt,kahvaltıda bir kaç adet ceviz ve bir dilim kaşar peynir bunları sık tüketirseniz bebeğin kilosu ve boyu genelde önden gidiyor ama tabi yapı meselesi biraz da sağlıklı olsunda kilosu çok önemli değil
Leontiine duygumfoca yaaa olgunlaşmado lazımdı şimdiye ben saklama kutusunun içine çok az su koyuyorum dibini dolduracak şekilde üstüne avakado ve elma (elmayı her zaman koymuyorum) 2-3 güne olgunlaşıyor.
Fuunndaaa duygumfoca evim yerden ısıtma yere koyuyorum 3. 4 günde olgunlaşıyor aslında ev sıcaksa kendiliğinden de oluyor bu mevsimlerde
rosesally duygumfoca Kalorifer peteğinin üzerine koyup bekletince saatler içinde sert halden yumuşak hale geliyor
duygumfoca Leontiine koyu renk dışı pütür pütür olanlardan almıştım çok lezzetli oluyor diye ama olgunlaşmadı deniyim bende suya koyup teşekkür ederim 🤩
Leontiine duygumfoca rica ederimm bide karanlık yerde tutun ışık almasın ben dolabın rafına koymuştum