Strongirl_ gunesimekardes 33 oldum bende uyuyamıyorum yatak içinde donemiyorum. Aynı yere dönük sabit yatınca agrilarim oluyor. Doktorum bunların hepsinin normal olduğunu söyledi. 😑
gunesimekardes karpuss Pink29 serius semsem150 elllaaaa mehmel54 girlll Miniminibirler yurdgul Melekk23 Hilal1748 ddrys Strongirl_ Kizlar yazdiklarinizi okudum benden beter durumda olanlar hepimizin hali harap buna cidden bir cozum bulmamiz lazim. Doktora sormayi dusunuyorum inssllah cozum bulur
gunesimekardes badeki sormayin giderrk azalmasi korkunc karpuss ay resmen oyle. Ben dizi actim 7 gibi.uyumjsim simdi uyandim en azindan 3 saat uyudum. Hani hamileler surekli uyurdu biz biseyleri yanlis yapiyoruz ama neyi 😀
badeki gunesimekardes beyaz gürültü falan açıp uyumaya çalışıyorum uyudugumda ise her yerim agriyarak uyaniyorum
flz3576 gunesimekardes ayyy ben yanlızım sanıyordum değilmişim bende aynı durumdayım uykum var ama uykuya dalamıyorum göz kapaklarıma ağırlık çökmüyor uyukuya geçişim olmuyo 23 haftalıgız ama son 1 aydır hergun sabaha karşı 5.6 da uyuyorum 10 da kalıyorum dayanacak gücüm kalmadı pat diye düşücem bi çözümü de yok
semsem150 serius ah kıyamam ya :((( ben şu an hareketlerini hissedemiyorum ama eminim etkileniyordur. Hatta ben bebeğimin uykusuz olacağı gibi bi düşünceye kapıldım artık 🤣 Normalde uykuya çok düşkünüm çünkü, şimdi uykular haram
atesvesu gunesimekardes Instagram’da bir video izlemiştim karşıma çıkmıştı vücut kendini bebeğe hazırlıyormus uykusuz kalmaya yeni doğan bebek devamli uyanıyor ya
gunesimekardes atesvesu ilk bebegimde vucut hazirlanmamis demek ki 😀 isten gelir bir saat yatar aksam erkenden yatar sabaha kadar deliksiz uyurdum hatta ogle aralarinda da uyurdum. Gece uyuyamjyorum diyenler icin de evde gunduz uyuduklairni yorulmadiklairni dusundugum icin oyle oldugunu sanirdum. Oyle degilmis. Bence vucudun hazirlanmasi da her gebelikte farkli.
atesvesu gunesimekardes iki gebelikte geceleri uyuyamadım kayinvalide ile beraberdim gündüzde uyuyamazdim gece ne kadar uyumaya çalışsam da olmazdı sabaha karşı gözüm dalardi ama bu gebeliğim de geceleri uyuyorum 1.sinifa giden kızım var sabah erken kalkıyorum gecen 2 de olsa uyuyorum son aylara gelince nasıl olur bilemem
G-k gunesimekardes bende böyleydim solgar’ın magnezyum kombinasyonuna başlayalı çok güzel uykuya dalıyorum, tavsiye ederim.
zuzubayram gunesimekardes 16 haftalıgım bende öyleyim anlamdım magnezyum vermişti Dokror midem bulanıyor diye içmedim ama en sonunda aldım biraz etkisi oldu bence bir dene içmiyorsan
Bdks98_ gunesimekardes selamlar bendede 30.haftalarda gece uykumdan çok sık uyanıyordum gece uykusuda bölününce sabah zombi gibi oluyordum yürüyüş yapmak uyuduğunuz odanın çok sıcak olmaması gece yatmadan önce ılık bir duş almak bana iyi geliyor gece ağrım oluyor bazen kalkıyorum o zamanda evde 1 2 tur atıp tekrar yatıyorum biraz daha fazla uyuyabiliyorum :)
gunesimekardes Bdks98_ benim bi suredir hayatim hareketsiz geciyor muhtemelen yuruyus yapmam iyi gelecektir