aysenur865 34+3 teyim geceleri lavaboya kalkınca bir daha uyumak çok zor oluyo bir türlü ne yapsam uyuyamıyorum. Sizler nasılsınızz
melisa332_ aysenur865 bende 27 hafta oldm uykularım berbat halde düzene sokamiyorum bi türlü bütün düzenim şimdiden allak bullak
mucizem__ aysenur865 aynı durumdaym ve uyku yoookk gündüz de full gözü kapalı geziyorum 3 yaş kızım var enerjisine yetişemiyorum valla 🫨
aysenur865 Zeyneplemutluluk beden zaten yorgun bi de çocukla daha zor olur haliyle Allah kolaylık versin dinlenebilmek lüks haline geldi bana da şimdiden
Zeyneplemutluluk melisa332_ benim kızım zaten sevmezdi uykuyu. Her gece mutlaka uyanıyor. 6 buçuk gibi uykum geldi kızım uyandı 😅
bahar6734 30 haftalık olduk ilk haftalardan beri uyku düzenim bitik durumda.günde 3-4 saat anca uyuyorum çok kötü ya
aysenur865 bahar6734 benimde öyle eşim uyu dinlen diye kızıyor ama uyuyamıyorum bazen çok uykum olsa da olmuyor
Zeyneplemutluluk aysenur865 amin bacım İnşallah Allah yardımcım olsun. Gün içinde de öyle çok yoruluyorum ki kızım hiç durmuyor hareketli sürekli bir istek birlikte oynama etme vs üsüne hamileliğim de zor geçiyor bulantım var halsizlik var 😴