Eymenveben Hellomy99 38de planlı sezaryen yapılıyor genelde ama bazı dr 39 bekliyor erken doğum riskinde 38i görsek yeter demişti bana doktorum
Hashasim2020 nryndm sadece tansiyon probleminiz mi var acaba, idrarda protein de var mı? Benim de arada tansiyonum çıkıyor 11-8 11-9 civarı oluyor küçükte sorun var evde takip yapıyoruz ama protein kaçağı yok şükür. Sizin tansiyonunuz kaç?
nryndm Hashasim2020 Benim geçen hafta 14-9 görmemle baygınlık yaşadığım oldu. Doktor hemen ilaca başlattı. Tansiyon ilacı işe yaradı. Gerçi ilaca rağmen 12-8 ama sınır bu. 13-85 olursan direk bana haber ver dedi. Bence tansiyonunuz iyi. Evet küçük bi tık yüksekmiş. Bendede testler yapıldı protein kaçağı yok şükür. İlk oğluma hamileyken protein kaçağı tespit edilmişti 16-9 la acil epidural sezeryana alınmıştım. 2. De daha bilinçli ilerliyoruz. Stres, tuz yasak. Bol dinlenicez az kaldı zaten. Hayırlısıyla yavruları alalım kucağımıza geçecek 😊
su656 alonnn şuan ki haftanız daha erken ilerleyen günlerde kanala girebilir. İlk gebeliğiniz mi bilmiyorum ama ilk gebelik lerde biraz daha erken giriyormuş. 2.gebelikte doğum anında bile kanala girermiş. Bebeğin doğum pozisyonuna gelmesi için bazı hareketler var diye okumuştum. O hareketleri youtube bakarak yaparsanız belki onunda faydası olur
FerideninAnnesi 38den selamlar😊 bir sorum var hanımlar, bu doğum izni uzaması konusunu araştıraniniz oldu mu acaba Ocak 15oncesi doğuranlari kapsamıyor mu
nryndm FerideninAnnesi Evet bende yasalaşmasını bekliyorum 🧐 ancak 15 ocak görmemle bi tık moralim bozuldu. 15i görmem çünkü. Tahmini 2 ocakta doğum olacak. 2025 aile yılı denildi. 2026 ya madem sarktı bare 2026yı komple kapsasın. Çok saçma olur 15i diye sınırlamaları. Aralığın şu son günlerinde doğum yapanlar içinde üzücü tabi 🤦♀️
baharbahce27 Haftadan selamlar 🙋♀️ Gece uykusuzluğu, ağrılar derken savaşıyoruz resmen. Ama en çokta doğum korkusu ve çocuğuma yetebilecek miyim korkusu var içimde.
Eyllo muhendisbianne sağlıkla kucaklayın günümüz aynı 🥹 acaba sizin normal mi sezeryan mı gününüzü aldınız mı
Eymenveben Eyllo henüz vermedi ilki erken olduğu için bunda bi 37yi görelim 38e gün veririz demişti cuma günü kontrole gideceğim size verdiler mi sağlıkla gelsin 💕
Eyllo Eymenveben ayyy resmen aynıyız 🥹🫢 benim ilk oğlum da 36+3 veya 4 de gelmişti .. o yüzden bana da doktorum sizin gibi ‘’inşallah bunda 37 yi görebilirsek 8 ocakta almak istiyorum’’ dedi
Pumpkinmom nryndm 2024 yılından beri doğum izni mevzusu var bir türlü veremediler . 15 Ocak sonrası deniliyor ama çoğu kişi buna ses çıkaracak, bir ihtimal 1 Ocak 2026 itibariyle ibaresi yer alabilir
Smge92 Bende 35+5deyim bugün. Heyecan, korku hepsi bir arada duygulari yasiyorum. Uyku pek yok gibi. Mide yanmasi ve nefes darligi tavan yapmis durumda.. ben normal dogum istiyorum Kismetse. Bakalim nezaman hangi kosullarda gelecek😊
Pofidik123_ hilaltaskinn bebişin kilosu falan nasıl aynıyız seninle benimde erken doğum riskim var çok sancılarım oluyo 26 dan beri ilaçlarla serumlarla 34+6 olduk 1hafta sonra ilacı kesicek açılmam suyum vs olmadığı sürece böyle devam heralde ama ilacı kestikten sonra bu sancılarla nereye kadar gider hiç bilmiyoeum
hilaltaskinn Pofidik123_ Bebeğin kilosu 2300 dü 5 gün önce. Biraz zayıf demişti. Zaten bende gebeliğin başından beri çok fazla kilo alamadım aşırı bi iştah açılması olmadı bende. Benimde gece ağrılarım başladı dün gece ağrıdan uyuyamadım artık doğum pozisyonunda olduğu için kasıklarım bacaklarım ağrıyor. Gün içinde çok az iş yapıyorum yürüyüşe izin vermedi doktor. Dinlenmekle geçiyor . Allah yardımcımız olsun