eacr6066 Kizlar merhaba 5 senelik evliyim oglum 2 yasinda her zaman geri çekilme ile korundum siz nasil korunuyorsunuz kimse önermiyor ama 5 senede hiçbir sorun yaşamadım isteyerek hamile kaldim merak ettiğim için sormak istedim bu yöntemle korunan varmiiii
1anneninsesi eacr6066 Biz hiç bu yöntemle korunmadık. Prezervatif kullandık hep. Bir sıkıntı da yaşamadık. 3.5 sene bu şekilde korunduk. Oğlum 3.5 yaşındayken de ikinci çocuğu düşündük. Şimdi nasipse oğlum 4 yaşına girecek ocakta, bende 32 haftamı bitirmek üzereyim.
Serivebebegi eacr6066 ben de oğlum doğduktan sonra 4 buçuk yıl kadar geri çekilme arada da prezervatif kullanarak korundum hiçbir problem yaşamadım korunmayı bıraktıktan sonra da hamile kaldım zaten on gün sonra doğumum var ikinci çocuğu biz istiyorduk zaten ama üçüncü çok korkuyorum bakma konusunda o yüzden şu an nasıl korunacağımı hiç bilmiyorum spiral taktırmayı düşünüyorum🤔
mehmel54 eacr6066 5 senelik evliyim 4 yaşında kızım var bizde hep geri çekilmeyle korunduk korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra falan hamile kaldım ikinciden sonra sprial taktırmayı düşünüyorum ama bakalım nasip
hilal858_ eacr6066 5 sene spiralle durdum sonra rahim de kist varmış ameliyat sırasında çikartmak zorunda kaldık spiralide eşime sordum ama o istemedi benim bedenim olduğu için izinsiz gidip taktirmiştim😅 3 sene 1 aylık ve 3 aylık iğne kullandım onlarda adetimi bozdu 1 sene içinde hap kullandım adetim düzene girdi ama gebe kaldım 3.ye şimdi 31+5 im☺️ 10 yaşında kızım 9 yaşında oğlum var…
nazlisenabuyurman Bizde senin dedin şekilde korunuyorduk 7 senenin sonunda hamile kaldım doktor şaşırdı şimdiye kadar nasıl kalmadın diye 2. Evladım olcak artık korunma yöntemimi değiştiricem tabiki 🤭
pedagogrg eacr6066 benim oğlum 2 yaş 2 aylık ve şu an 4 aylık gebeyim. Biz de geri çekinerek korunuyorduk ve bir şey olmaz diye düşünüyordum ama plansız gebe kaldım. Bundan sonra farklı bir çözüm bulmam lazım
nursenasu27 eacr6066 bildiğinden devam et canım zaten ilaçlar da sonsuz koruma sağlamıyor yani kendinize güvendiğiniz şekilde devam edin bence riskli bi yöntem deniliyor ama Rabbim nasip ettikten sonra hiç bi korunma yöntemi faydasız olur zaten
Herseydenbiktim eacr6066 Biz, çok şükür istemediğim bir durum olmadi + pre ile de oluyor bazen oğlumu da isteyerek olmuştu 🙏🏻