Merhaba anneler
Dogum icin hepimiz heyecanlıyız malum nu hastane hakkinda fikri olan daha once dogum yapmis ya da yapacak olanlar aramizda tavsiyeleselim mi
Ben 37 +4 um doktor zorunlu sezeryan dedi
Doktorum fatma bilginer
    Isini ilgiyLe yapiypr bende cok memnunum sizim kac haftalık benim zorunlu sezeryan malesefvhep normal diye komusmustik hatta acikklik varmi diye bakarken cati kontrolü de yapmis farketmemistim bile
    Mervengin34 doğum ücreti ne kadar konuştunuz mu 🤔yüzyıla giden bir kısım çok memnun bir kısım değil kafamı karıştıran ücretleri pahalı olmasına rağmen neden bu kadar kalabalık madem bu kadar kötü hastane sonuçta yakınında 3 tane daha hastane varken hem en kalabalık hem en pahalı hastane 🤷🏻‍♀️ Annemin doktoruda orda çok memnunuz kendisinden çok kalabalık diye ben gitmek istemiyorum 1 saatte sıra gelmiyor devlet hastanesi gibi
      Normal 2200 sezeryan 2700 demislerdi bize
      deletedmom832 baska alternatif hangi hastaneler var ben basindan beri orda oldugum icin baska hastane bakmadım ucretlerde 2200 nor, al 2700 seseryan dediler
        Mervengin34 ben bölgeye gidiyordum yüzyılda arkadasım çalışıyor zarife hanıma gel bi muayene ol dedi çok tatlı biri çok sevdim konuşkan cana yakın bilinçli genç kafa dengi bilmiyorum çok kararsızım 🤭🤭
          5 gün sonra