fynl Selam kızlar Sat 16 kasım Döngüm 39 ve reglime (24 Aralık) 5 gün varken kan verdim ve sata göre 4+5′de beta hcg 146,5 çıktı. Bu değer regle 5 gün varken normal mi?
Frhnemkli fynl fynl benimde 18 kasım en son adet tarihim sabah kan verdim 1768 çıkmış beta normal değerlerdir senin birde adete daha varken yapılmış benim 4 gğn gecikmede verdim kanı hayırlısı olsun canım inşallah
burcutfnn fynl 10 Kasım benimde cuma günü verdim kan 13700 çıktı yarın ultrasona gitcem gecikmenin 6. Güne göre baya yüksek bir oran dedi doktor umarım ikiz değillerdir 😅
Frhnemkli canocanm benimde 18 kasım son adet tarihi 1768 çıkmış normal değerler galiba cuma gitsem olur mu 2 gün sonra gidemem diye
canocanm 10 aralıkta normal kist kontrolüne gittimde doktor hormon istemişti 5 olması gerekn kan 6 küsür çıkmıştı. Şimdide varmi yokmu bilmiyorum çok değişik bisey
fynl canocanm ben de yarın gidicem doktora, sata göre bu gece itibariyle 5+1 e girdim ama döngümün uzun olması vs bu hafta gün muhabbetimi etkiler mi bilmiyorum ilk gebelik tecrübem
fynl busradfne çok teşekkür ederim inşallah 😍 şu an 2. Beta testimi de yarın vereceğim için değer arttı mı ne durumda o kadar stresli heyacanlı bir şeymiş ki bu bir sürü soru var kafamda 🤯
busradfne fynl bu gün doktora gittim arkadaşım kalp atışını duyduk evet ama kese gelişmemiş istediği boyutta değilmiş düşük riskin var dedi doktorum çok üzüldüm
canocanm Frhnemkli olur bugün bana sağlık ocağındaki biraz bekle öyle git daha çok küçük görünmez gitsende kalp ataijnj fkn dileyemezsin zaten dedi
fynl Frhnemkli canım benim de ilk gebelik tecrübem olduğu için kese ne zaman gözükür bilemicem ben de daha ilk yarın gidicem doktora ama beta için sadece 2 günde bir artışı önemli o yüzden cuma gitmen birşeyi değiştirmez bence cumaya kadar ki artışı gözlemlenir. Ama şu gün gel dediyse uzatmamaya çalış bence
fynl burcutfnn ben de beklenen tarihten 5 gün önce böyle bir değer olması normal mi diye endişelenmiştim ve döngüm uzun olduğu için bu değer kaç haftalıkla örtüşüyor kendimce düşünüp durdum
burcutfnn fynl ikinci gebeliğim benim bildiğim kadarıyla sizin değeriniz gayet normal yalnızca bi kaç gün arayla gidip artışı kontrol etmeniz gerekiyor sağlıklı bir şekilde gelişiyor mu diye Rabbim sağlıklı nasip etsin 🤲🏻