melekaykan Kızlar en son 29. Haftamda gittim kontrole bir sonraki kontrolü 34. Haftaya verdi. Sizlerin nasıl kontrolleri merak ettim.
Leontiine melekaykan 32. Haftaya kadar 3 haftada bir gidiyordum 32’den sonra 2 haftada bire düştü 36’dan sonra her hafta çağırdı. Bu hafta doğum olacak 38+4’de nasipse
senaninn melekaykan 20-30. hafta arası 2 haftada bir gittim. 30. hafta itibariyle her hafta gidiyorum şu an 36+6dayım.
dandinidastana @“melekaykan” 31. haftada gittim 1 ay sonra gel dedi bu haftalarda daha sık çağırıyorlar normalde ama anlamadım
Sonek melekaykan aslında perinatoloji takipli olduğum için böyle. Bebeğimde 2 hafta gerilik var daha sık takip gerekiyor.
dilasi Normalde 4 haftada bir gel diyor 29. Haftada gittim hiç birşey söylemedi sürekli herşeyi kendim soruyorum ve özelde bir doktor her gittiğimde tedirginlikle dönüyorum
Hashasim2020 Haftaya kadar ayda 1 çağırıyordu, 30a girmemle birlikte 2 haftada bir görüşeceğiz demişti. 34 hafta kontrolümde bebeğin kilosu 1 hafta geri çıkınca yakın takip verdi şuan haftada 1 gidiyorum
doimom melekaykan muayene olduğum gün 2 hafta sonra kontrole çağırıyor benim doktorum, sonrasında 3-4 hafta sonra görüşelim diyor 🫠
D_erin1 melekaykan 15 haftalık oldum her gidince 1 ay sonra diyordu genelde 15 20 gün arası gidiyordum bir ay çok uzun geliyor sadece bu ay bir ay oldu gideceğim daha
melekaykan D_erin1 hareketlerini hissedince daha az doktora gitmek istiyor insan ben ilk zamanlar iki haftada bir doktora gitmesem de acile gidip kalp atışlarını dinliyordum ilk gebeliğimde kayıp yaşadığım için hareketlerini hissedene kadar çok zordu
Mapiamapia melekaykan bende 27.28 den beri 10 gunde bir çağırıyor şimdi 33 haftaligim haftaya gorucem dedi ama suyum biraz takip gerektiriyor ondan sanırım önce ki manalarda ayda bir geliyordum
melekaykan Mapiamapia belkide o yüzdendir. Bazen takip gerektirebiliyor bana 29. Haftadan sonra 34. Haftada gel diyince şaşırdım herkesin doktoru en kötü ihtimalle 2 haftada bir çağrıyor çünkü 🥹
ElaEge melekaykan bende 33 te gittim 3-4 hafta sonra gel dedi normal bence bi şikayetiniz yoksa 36 dan sonra haftalık görüşeceğiz
ElaEge melekaykan bende iki üç gün magnezyum içmessem nefes aldırmıcak kadar keskin geliyor ama aksatmazsam hafif atlatıyorum