mommygirlboy 6 haftalık gebeğim sabah kontrolümüz var ilk kontrol iki gündür bulantım var çok zorlanıyorum öneriniz varmı :(
Dinolisoo mommygirlboy doktoruna ilaç yazdır aşırı bulantın varsa. Onzyd 4 mg kullandım ben ilk trimester boyu
tupbeybi mommygirlboy 5+4 benim de bugün bulanmaya başladı onzyd kullanıyorum, daha ağırlaşırsa serum taktırırım ilk gebeliğimde öyle toparlamıştım
beyzzsenturkkk mommygirlboy ilk 3 ay herşeye rağmen kustum maalesef. kızımda böyle değildim hiç kusmadım ama bu kızımda çok kustum bu ay rahatım allaha şükür
tatliheyacan mommygirlboy sadece sevdiğim şeyleri yedim az az yedim bide benim daha çok erken saatlerde oluyordu genelde erken kalkıp o 1saat kusup kendime gelip işe gidiyordum.
mommygirlboy Dinolisoo sabah randevum var bakalım kusmuyorum bulantı öldürüyor beni inşallah yazarda kullanırım devamlı mı kullanıyorsun
GizemOzdemirrr Benim ilk 4-5 ay boyunca çok fazla bulantım oldu prilam onzyd falan asla fayda etmedi sadece zofer işe yaradı ama doktor izin vermeden asla ilaç kullanma
Dinolisoo mommygirlboy 13 haftaya kadar her sabah içtim yoksa bir şey yiyemiyordum. Kusmam çok olmadı bende de bulantı vardı. Sonrasında bulantı geçti zaten kullanmayı bıraktım. Akşamda kullan diyorlar ama ben sadece sabah içiyordum
gizzoooo_ Bende 5. Haftadayım ve çay kokusuna dair katlanamıyorum ya sabahtan beri bi lokma ancak yiyebildim :(
Zlfiyee gizzoooo_ o kadar anlıyorumki sizi benimde gebeliğim öyleydi ve inanılmaz zayıflamıştım insan kokusunu bile alıyordum