Merakli1anne Nezahatozen ayy cok guzell ama beril de.Adyla yasasin Insaallah Berilin🌼Darsi bize Insaallahh🤩
Nezahatozen Merakli1anne benim gibi yap severken bile ismini söyle yanında hiç birşey demezdi böyle sevdim hatta şey diyor berilsu diye sesleniyor 😂😂inşallah sağlıkla gelsin kızlarımız sizinde biran önce belli olur isminiz
23Zumra Merakli1anne amin ya evet esimin dedigikleri de bana cok klasik grliyor ve begenmiyorum bakalim 😊😊
Gulsen1989 Merakli1anne bizde de eşiminkileri ben beğenmiyorum benimkileri o isimsiz olcak çocuk böyle giderse 🤣🤣
Batuska Merakli1anne Hayrunnisa ismi bana çok kaba geliyor bir de komsum var kızı nın adı camdan hayruuuus diye bağırması sanırım beni baya soğutmuş isimden🤦♀️gülce çok hoş berra da öyle
Merakli1anne Batuska Gülce Berra🥰👍🏻 Gülce;Gül gibi, güle benzeyen. Berra;Doğru sözlü. Hayır işleyen kimse. Bereketli olan.Kuran’da Ahzab Suresi 69. ayette geçer.hani anlamsiz da deil🙄😍
bebekteyaparimkariyerde Merakli1anne arayım bi benimkini seninle görüştüreyim istersen despottur falan ama genelde kardeşine karşı benimle daha iyi anlaşır genelde bende yanadır
Matmazelll Merakli1anne bencede gülce berra çok güzel 🤗 berra ismini bende beğeniyorum anlamıda güzel söyleyişide güzel, bende ya berra koyucam ya gökçe ikisi arasında düşünüyorum hala 🙄
Merakli1anne YagmurDaskn 5 .aya kadar aldıklarımz zibinlar teyzemizin aldıkları. Yani küçük bi alışveriş 🙄Tabii arabaları saymioz artik kızımız oynar dioz😁😁
Nurum10 Merakli1anne aynı durum bende de var eşim isim araştırmıyor bukduklarımıda beğenmiyor Nil Mila istiyor kendisi tamam dedim bende ama sonra beğenmedik gibi oldu dogurucam 37+1im hala koyamadık sanki ismini daha dün sordum Nil Mila olucakmış bilmiyorum artık herhalde o olucak 🤷♀️🤷♀️ Sizce nasıl bu arada 🤔
Merakli1anne Nurum10 farkli isimleri secerim bence kulaga his geliyor:)Almila gibi anlaşılıyor ama Nil Mila daha iyi 🤩
Zehramom Merakli1anne olmazmı 🤣. Hem isim bakmaz hem buluruz der bulduklarımı begenmez en son Hilal Meva. Ya iyiymiş dedi .benimde içim sindi değişmezse 🤣