seymasdf99 Hanımlar merhaba Hangi hastanede ve ne kadar ücrete doğum yapacaksınız Sezeryan ile normal doğum ücreti farklı mı
yagizinannesii seymasdf99 Pembemavi hast. 105bine doğum paketi aldım temmuz ayında. Sezeryan normal fiyatı aynı
ecemk94 seymasdf99 ağustos ayında medical park ta doğum paketi aldım 70.000₺. Doğum mart sonu nisan başı olcak
ecemk94 Dgkfj5 fetal dna ve detaylı ultrason hariç 9 muayene 9 kontrol Tüm kan ve idrar testleri İkili tarama Şeker yüklemesi Doğum Bebek için yapılacak tüm testler Baba için check up Emzirme eğitimi 1 diyetisyen görüşmesi Tüm nst ler Aklıma gelenler bunlar
tkm0110 ecemk94 kaçıncı haftadasınız acaba ben de Emine emsal hanıma gidiyorum da doğum yaptınız mı merak ettim
ilayda1616 1 hafta sonra doğum yapacağım hastane pembe mavi Doktorumun anlaşması var ücreti 65.000 tl
ecemk94 betulkndll ben gayet memnunum gerek ilgisi, gerek güler yüzü, her detayı ayrıntılı açıklıyor. Oldu bittiye getirmiyor. Bekarken de bikaç kez muayene olmuştum o zaman bile aynı ilgi alaka ile yaklaşıyordu.
hemsut tkm0110 iyi günler, emine hanim in mi hastasiydiniz, son dakika doktor değiştirmek zorundayım medicalparkta napacagim bilmiyorum dogumum yakın bilgi alabilir miyim