goktugumm Kahverengi leke geldi 2 gundur çok yoruldum sizdede böyle oldu mu zaten 12 haftaya kadar progestan kullanıcaktım daha oncede bu sekılde olmuştu sizde durumlar nasıl
sunbloom123 goktugumm aynı haftalarda yaşadım kahverengi leke yerleşme kanı veya içerde kalmış pis kan deniliyor progestan kullandım bi süre geçti sonra canım doktorumda kahverengiyae iyi parlak kırmızı kan olmasında demişti
goktugumm Yaaa inşallah öyledir daha önceki dogumumda nazarı degıp sutum kesılen bı arkadasıma dayanamayıp anlattım ve ertesi gun bu basıma geldı
sunbloom123 goktugumm ilk gebeliğim direk acile gitmiştim şükür ki kötü bişe denmedi sizde yine gidebiliyosanız gidin içiniz rahat eder gidemiyorsanızda lekelenmeyi takip edin progestanı da fitil olarak kullandım önden
goktugumm sunbloom123 ımmm acılde bakmıyolar ben ılcedeyım yarın kadın doğuma gıdıcem nasipse fitil kullanmadım aceleden yuttum
sunbloom123 goktugumm özelde acile gitmiştim direk kese etrafında kanama varmı bir sıkıntı varmı diye bakıldı devlettede gidiyorum ara sıra yine bakıolar allahtan
sunbloom123 goktugumm bu arada dinlenmeye yatmaya özen gösterin rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı 🌸