Aleyna_Muzaffer helin2 Özbek arkadaşım var benim bir çok kişide çıktı regl tarihi yanlış olursa çıkmıyor çünkü sayılarla bağlantı kuruyorlar .
helin2 Aleyna_Muzaffer son adet tarihim 11 eylül, ekim ayının 11nde test yaptım pozitif çıktı üç gün sonra kanda çıktı kese yoktu 10 20 gün arasında gittim kese göründü artık dönlenmesi nedir ne değil bilemiyorm😂🤷♀️
helin2 Kızlar saçma olacak ama aklıma takıldı son adet tarihi ilk günü diyoruz değilmi adet oldğumuz ilk gün bitiş tarihi değil😂
gizemli00 helin2 bende happy kidsde açtım bu posttan annem sağolsun kafamı karıştırdı ilk kan ne zaman geldiyse o günü diyecen🤣🤣🤣
bebissss Aleyna_Muzaffer inşallah sağlıkla olsun da gönlümden geçen o. Peki arkadaşınız hiç yanıldı mi tahmin konusunda
1oglananasi Aleyna_Muzaffer Merhaba, rica etsem arkadaşınızdan benim için de bakabilir mi? Doğum tarihim 26.01.1995 Eşimin doğum tarihi: 25.03.1989 Som adet tarihim: 13.08.2025 30 yaşımda hamile kaldım. Baktırabilirseniz şimdiden teşekkür ederim.🌸
yesimd31 Aleyna_Muzaffer banada bakabilir misiniz son adet tarihim 30 eylül 2025 doğum tarihim 13.12.1999 şuan 11+1 haftalık
hibo Aleyna_Muzaffer ya çok rica etsem bana da bakar mısın lütfen 🙏🏻🙏🏻 Son adet tarihi : 10.09.2025 Doğum tarihi :15.06.1996 29 yaşında hamile kaldım
1oglananasi Aleyna_Muzaffer Henüz on haftalık, sekiz haftalıkken gittim ilk, doktor bir şey demedi. Çok teşekkür ederim. 😊