Aleyna_Muzaffer asya8melek Maksat sohbet olsun Allah’ın takdiri gene kalbinizden geçen olsun öncelik sağlık 🤗😍 Ben hala kız diyorum 🩷 kesin olunca bana haber ver merak ederim
aslioran Aleyna_Muzaffer 22.04.1998 Son reglim 13 eylül aslında ama düzensiz olduğu için doktor 18 Eylül olarak sayıyor ultrasona uyumlu olması için
seher_3590 Aleyna_Muzaffer bu baktığınız yöntem tutuyor mu genelde ben 24 haftalik hamileyim bebek bagdas kuruyor sürekli bacak arasini göremedik daha 😃doktor kıza benziyor dedi bilmiyorum bende canım
Aleyna_Muzaffer seher_3590 Arkadaşım bakıyor tarihin net olması gerekli bir gün bile yanlış olsa yanıltıyor genelde tuttu ama etrafimdakilerden
Aleyna_Muzaffer asya8melek Seninkini çok merak ettim kontrolün ne zaman özel hastane olsa direk söylüyor aslında
Aleyna_Muzaffer asya8melek İkilem zor valla sende bunalıma girersin öyle benim görümcem 6 aydır kız bildiği bebeği özelde erkek çıktı valla bacak arası önemli açması gerek 🤗
fatmagulc Aleyna_Muzaffer bana da bakar mısınız ? ☺️ Son adet tarihim 12.10.2025 Doğum tarihim 11.05.1997
aslioran Aleyna_Muzaffer Hayır daha belli değil 16. haftada söylücem dedi bekliyoruz iki haftamız kaldı