yorgunamaumutlu aslioran bende pek anlamam ama 3. Resimde genital bölgesinde üç tane çizgi var üç çizgi olunca kız diyorlar hep sanırım kız rabbim sağlıkla gönlünüze göre versin
Aleyna_Muzaffer aslioran Bence kız çizgide belirgin duruyor doktor tahmin etmesi gerekirdi birşey demedimi
sudeli4 Ay hiç anlamam ama bacak arası fotosundan kız tibi geldi bana erkekde Çıkıntı daha belirgin olıyo sanki
aslioran sudeli4 bende hiç anlamıyorum ama hayırlısı sağlıklı olsun da insan yine de merak ediyor yaklaştıkça 😂
Aleyna_Muzaffer Dlrdgn Son regl tarihin ve hamile olduğunuz yaş nedir birde öyle bakayım ama hamile kaldığınız zamanda doğum gününüz olduysa söyleyin yanıltabilir benmksi tahmin
Dlrdgn aslioran kesinlikle öyle ikinci gebeliğim mesela ama hala ultrasona gireceğim an kalbim nasıl çarpıyor ilkmiş gibi ve cinsiyet için aşırı merak ediyorum 🤭
efsunn23 Dlrdgn kızz ben anlamam ki benim bebişte de 3 çizgi var ondan benzettim ama senin de nub duruşu kız gibi
Dlrdgn efsunn23 evet durusu bana da kız gibi geliyor kızımın da bu haftalardaki ultrasonları böyleydi çok benziyor ama yine de merak işte 🤭