kayamel Tabiki goblin de favorilerimden arada açıp izlediklerini de goblinin sahneleri aşırı guzl adamın ayrı bi karizması var baby feys yerine olgun oyuncu sevenlerin tam aradığı dizi
kayamel Herseydenbiktim bende öyle diyordum. Ama o kdr çok karşıma çıktı ki en son pes edip izledim çok ağladım ama dizi baştan aşağı mükemmel ve arka plan bile gerçek değilmiş bu öğrendim de şoka uğradım o kdr gerçekciki
kayamel Elisa0110 ev işi çocuk koca derken zaman kalmıyor alt yazılı olduğu zaman çocuk uyuduk dan sonra koca da işteyim anca o zaman bakabiliyorum.
Herseydenbiktim kayamel Bende bakicam ama cesaret edemiyorum izleyen herkes ağladığını söylüyor 🥹 Kore dizilerinin çoğu hatta çok fazlası arka planı stüdyo askim zaten bende şok olmuştum adamlar öyle bir yapıyorlar ki
Elisa0110 kayamel doğru zaman çok kalmıyor ki önce ki kadar da dikkatimi çekmiyor alt yazı sıkıyor yaşlanıyorum sanırım 😂
kayamel Bu arada squid game izlemeyen kaldı mı bilmiyorum da Amerikan versiyonu çıkıyormuş seneye son sezondan sonra izlenir mi bilemedim ilk sezon iyiydi sadece diğerlerine onun hatrina gitti
irmairma kayamel valla izlediklerimi yazayım da türkçe dublaj var mı bilmiyorum Secret garden Little women Business proposal King the land When the phone rings Crash landing on you ; en iyisiydi Thirty nine ( ağlamalık) 49 days ( en mükemmeli de buydu ya )
irmairma Kore dizisinden başka hepinize Wirgin River tavsiye ederim , izlemeyenler ve izleyecek olanlar çok şanslı😌