teacher78 Haftada özelde kontrole gittim. Kordon bacak arasında olduğundan bir yorum yapılamadı. 13+2 de kontrole gittim. Yine kordon bacak arasındaydı drum görebilmek için çok uğraştı. Son anda pipiye benzer görüntüyü bende gördüm. Dr yüzde 90 erkek dedi. 3 yaşında oğlum var ve 12 de hemen görmüştük ve o görüntü çok daha netti yani yumurtalıklar ve pipi şekli ince uzun bitişi falan şuanki ekran görüntüleri ile pek benzemiyor. Sizce kesin mi yoksa 16. Haftada devlette doktora gidip kesinleşmesini mi beklemeliyim? Görsellerden anlayanlar inceleyebilir mi? 12. Hafta yan açı ve 13. Hafta bacak arasından alınan görüntüledi ekliyorum.
teacher78 teacher78 
sudeli4 teacher78 hiç anlamam ama ilk çocuğumun erkek olmasından yola çıkarak 2. Görüntü de ben çok net pipi gördüm csnım
teacher78 Videonun her anını ss almaya çalıştım Görüntüler 13+2 den teacher78 
neanladinyurdagul teacher78 evet baktım ama hakkatten cikinti var gibi .. kız olunca 3 cizgi var diyorlar ustte kalsinda anlayanlar baksın
mertrugs Allah bilir ama Bende erkeğe benzettim ya çıkıntı belli duruyor buradaki postalardan az çok anladığım kadarıyla. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🌺