elagndgdu Kızlar 6+4 olduk ben hamile değilken 58 kilodaydım ve evlendikten sonra bir anda kilo aldığım için malum çoğu göbeğe gitti. Yani ben hamile değilkende göbekli bi insandım. 6+4 haftalık olduk ve göbeğim şiş üstüne bir de sert. Şuan “bu ne böyle 4 aylık gibisin” diye eleştirilere maruz kalıyorum ve kendimi kötü hissedip bosbol kıyafetler giyiyorum. Sizin göbüşleriniz ne zaman çıkmıştı ve ne zaman sertleşmişti?
Cicilininkini elagndgdu 27.haftamda hamilemisin sen soruları almaya basladım ben 😀 74 kiloyduö hamile kaldıgımda hamile kalınca da 6 kilo verdim 26dan sonra almaya basladım çünkü
Havin49_ elagndgdu ilkinde 7 aylık dışardan anlaşılıyordu ama şuan hem ikiz hem ikinci gebelik olduğu için 4. Ayımdan beri dışardan belli oluyor
defnoloj elagndgdu o bağırsak rahatsızlığından oluyo bebekle bi alakası yok. Bu ne böyle 4 aylık gibisin diyenlerde kendi cahilliğinde boğulsun. Bazı gebeler bende dahil ilk aylar çok mide bağırsak rahatsızlığı yaşıyor. Çatlayacak gibi oluyordu hatta bazen karnım
elagndgdu papatyakokulugece ay bendeki bu karın sertleşmesi normal mi o zaman ya taş gibi mübarek. Tabi gazımın olması da cabası
papatyakokulugece elagndgdu bilmiyorum benim gazim hiç olmadı ikisinde de ne gaz ne ödem gördüm 😂hafta değil yedinci sekizinci ayda çıktı göbeğim 54 le kaldım dokuz ayda 12 kilo aldım
serra04 elagndgdu bende de başından berı var canm o sertlık çok yoğun gaz var bende bak 16 haftalıgım hala var
elagndgdu serra04 bu gaz nasıl geçicek her yediğime dikkat ediyorum içine kimyon atıyorum ama yok mahvetti beni yemek yiyesim gelmiyo ☹️
elagndgdu defnoloj ha şunu bileydiniz dediğiniz gibi utanmasa çatlayacak karnım gaz bir süre sonra mide bulantısı yapıyo yemekten soğuttu beni
seydaozcan elagndgdu sizinle belirtilerimiz ve haftamız aynı ben o kadar şiştim ki özellikle de alt karnım. Bazen çıldıracak gibi oluyorum yememe dikkat etmeme rağmen tartıda hep fazla çıkıyorum
yildiz93 Hamilelik ilk bağırsakları bozuyor sanırım bu yaygın bişey gaz ve kabızlık. 18 haftalığım daha yeni çıkmaya başladı karnım ama o haftalarda şişkinlik çok oluyor
Ada25052025 elagndgdu ya canıım aynıyız bende 58 kg ile hamile kaldım bugun 9 haftalıgım ama 6. Haftadayken sanki 3-4 aylık hamileymişim gibi karnım çıktı benim de🥲 gaz var ve sert karnım😫 su hiç karnı çıkmayanlara çok özeniyorum 😂
elagndgdu Ada25052025 ayy canım sorma valla bende öyle. Evin içinde deli gibi geziyorum her yemeğe kimyon katıyorum ama yok taş gibi
ferimah Ben de 12 haftalığım ama karnım şiş , gaz sıkıntısı ben de çekiyorum. Doktor normal dedi. Herkesin bedeni farklı tepki verebilir, dış seslere hiç kulak verme, bu sürecin mutlu taraflarını görmeye çalış 🤩