vanilya_kokusu_ Kızlar ablamin yanına gittim bugün yüzü cam gibiydi dedi Arap kızı kulaniyrum düzenli olarak aranızda kulanip memnun kalan varmı valla yüzüm sivilce lekr olfu bu gebelikte ya kulanmak istiyorum
vanilya_kokusu_ cutebabymomm ilaydarabiaoz ilaydarabiaoz ebrudefnee dilaradoyan 😂😂Ay kızlar Arap kızı kremini hiç mi duymadınız sjsjsj küçük kutuda krem Mardin’de çok mesur hatta ssjjjsjs😂😂 Lise yıllarımda da kullanır dim yüzüm tertemiz olurdu
dilaradoyan vanilya_kokusu_ biliyorum bu kremi ama gebelikte kullanmaya uygun olup olmadığından emin değilim. Ortaokul zamanlarımda kullanırdım ben
vanilya_kokusu_ Elisa0110 valla ablamın yüzü masallah cam gibi olmuştu dedi o krem sayesinde oldu ama brnde lise de kullanırdim yüzüm çok güzel olurdu dokrora sorup kulanmak lazım ama bir zararı olduğunu sanmıyorum sonuçta fondöten de sürüyoruz
0925 vanilya_kokusu_ tabi bunun sahtesi vardır belli yerlerden alın yine eskisi kadar temiz insan kalmadı hersey hile
Elisa0110 vanilya_kokusu_ sadece sivilce için mi koyu lekeler için de işe yarar mı bide internetten mi alıyorsunuz
ilaydarabiaoz vanilya_kokusu_ kız herşey yüzüme ters tepiyo ağda lazer kremler maskeler balon gibi oluyorum 🤣🤦🏻♀️